"News Buzau" – este un portal de stiri, dinamic, accesibil, complex, echilibrat si mai ales echidistant. Echipa de tineri initiatori ai proiectului si-au propus, si in mare parte au reusit sa realizeze un site de presa ALTFEL.
"News Buzau" si-a propus sa aduca in spatiul media buzoian si nu numai, stirile de care cetatenii au nevoie, deparazitate de interesele meschine si alte frustrari jurnalistice, specifice vremurilor in care traim.
"News Buzau" vrea sa se inscrie in randul canalelor de stiri care, dincolo de uzuala distorsionare a stirii de presa facuta dupa algoritmi politico-economici de moment, aduce in societate acel suflu tineresc si corect dupa care tanjesc cei mai multi dintre romani.
Prin ce ne diferentiem fata de colegii de breasla? Noi credem ca prin mai multa constiinciozitate, neapartenenta la grupuri de interese fie ele patronate de sfera politica sau economica si de ce nu, prin profesionalism, actualitate si interesul vadit catre problemele reale ale cetatenilor.
"News Buzau" este la inceput, dar cu siguranta va creste, atat in sondaje si preferinte, cat si in respect, pe plan local, national si international, de unde am primit semnale clare de incurajare si suport. Ne calauzim dupa dictonul: “Sa vina alaturi de noi cine vrea O ALTFEL DE PRESA!”