VIDEO – Cum actioneaza Toma Faliment! Fostul membru PSD –  consilierul local Nicolae Serban  (in prezent a trecut la liberali!) acuza edilul de razbunare politica!
Last Updated on 11/07/2024 by Iulian Gavriluta

Nu au trecut primele ecouri ale electoralelor locale ca au si inceput razbunarile politice, evident deodata cu "rasplatirile" sclavilor. Cunoscut ca un om cu putina carte, cu caracter infect dar razbunator, Toma Faliment, sfatuit de sleahta generalilor "bese-n cizme" din Servicii, cu care imparte uiumul spagilor, a inceput pedepsirea celor care au iesit din cuvantul lor (incepand de la Referendumul de unire cu Tintestiul - la care nu a renuntat!). Nu stam sa va spunem toate faptele lui mici si puturoase, ci ne oprim la una, semnalata de chiar cel in cauza...consilierul local Nicolae Serban, fost PSD, actualmente PNL. Din surse, se pare ca Toma i-ar fi dat lui Serban, in prealabil, un acord verbal cel putin, de costructie a unei cladiri pe strada Transilvaniei (colt cu Depozitului), urmand ca dupa alegeri sa-i definitiveze actele. Numai ca odata cu trecerea la PNL, Serban a primit si razbunarea lui Faliment! Cel putin asa sustine petentul! Nu stim amanunte legate de spagi, promisiuni sau altele (se pare ca exista inregistrari in acest sens care vor face obiectul unui denunt la DNA). Din informatiile culese de jurnalistii de investigatie de la G.I.M. Buzau, lucrurile, in prezent, ar sta cam asa: " Contractul de închiriere este între UAT și o persoana fizica, construcția este a unei societăți comerciale, Toma a desființat contractul de închiriere pe motiv ca nu a respectat contractul  dar persoana nu a putut respecta contractul pentru nu i sa pus la dispoziție suprafața de teren contractata (era mai mica). Dosarul este pe rolul tribunalului Buzău!

Toma este într-o grava situație juridica el desființează o construcție a unui terț!". Toma Facalet nu este la primul abuz de acest fel si cu siguranta nici la ultimul, numai ca in Buzaul "deschis" numai "inchisii" pot face treaba, iar in Buzaul "magnet", numai cei care-l voteaza au parte de "protectie" in instanta si la institutiile de forta, impreuna cu mototolii de "bese-n cizme", procurori, judecatori si altii!

 Deocamdata atat, urmeaza si alte amanunte!

Grupul de Investigatii Media Buzau

YouTube player