Razii in Parscov si Merei – politistii au verificat agentii eocnomici si au testat soferii in trafic!
Politiste sexi

În zilele de 6-7 iulie a.c., în intervalul orar 18.00 – 22.00, poliţişti din cadrul secţiilor de poliţie rurală Pârscov şi Merei au acţionat pe raza de competenţă pe linia verificării modului în care îşi desfăşoară activitatea agenţii economici, precum şi cu privire la abaterile de la normele de convieţuire socială ce s-ar putea săvârşi în proximitatea societăţilor comerciale şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie ce s-ar putea produce pe fondul nerespectării normelor rutiere.

A fost efectuate verificări conform O.G. nr. 28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale la 15 societăţi comerciale.

Au fost legitimate şi verificate în bazele de date 112 persoane şi au fost oprite şi controlate în trafic peste 100 de autovehicule, pentru neregulile constatate fiind aplicate 40 de sancţiuni contravenţionale, reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Au fost efectuate peste 60 de testări cu aparatele din dotare.

Alte 11 sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de peste 14.300 de lei.

E.S.