Proiectie film – “Coroana României” – la Teatru “George Ciprian” din Buzau (Intrarea doar cu invitatie! Pentru restul…ramane doar un vis!)
Last Updated on 08/07/2024 by Iulian Gavriluta

Marți, 9 iulie, de la ora 18:00, la Teatrul Geroge Ciprian, are loc o seară plină de frumos, de eleganță, o seară care sper să ne amintească tuturor ce frumos este să fii ROMÂN – proiectia filmului de George Grigoriu – “Coroana României” - un Vis devenit Realitate, o Realitate devenită Vis! (asa scrie in anuntul de pe facebook - N.R.) Pentru marea majoritate a buzoienilor…ramane insa doar un vis, aceasta proiectie de film si trebuie sa se multumeasca doar plata energiei electrice, mentenanta si altele... la Teatru, pentru ca, “intrarea se face NUMAI pe bază de INVITAȚIE”, spun organizatorii!

Pe facebook, abunda multumirile...pentru: Consiliul Judetean Buzau , Teatrul George Ciprian  și sponsorilor noștri, Floraria Medeea , Cofetăria Dulce din Dragoste , MarCris Catering Tintesti , Art Hotel ** - Buzau - Romania, AQUA Carpatica!

 Dar buzoienilor care de fapt platesc buna functionare a Teatrului, ca voi sa va invitati doar intre voi, cine le multumeste si..cum?

Sursa: Facebook

I.G.