SE PREGATESTE CEVA! Revenirea purtării forțate a măștii faciale de protecție (+ ochelari de protecție!) în caz de o iminentă gripă aviară?

Pregătiți-vă, flăcăi și domnișoare, DOAR SĂ SPUNEȚI NU următorului nivel de BDSM al Sănătății Publice™.

Purtarea măștii și distanțarea socială se pare că nu mai sunt suficiente gesturi de supunere față de autoritățile din domeniul Sănătății Publice™ care au lucrat cu sârguință la următorul virus mutant undeva în vreun laborator mizerabil extrateritorial (offshore). Poate că acesta se află deja pe raft, gata pentru a fi 'scăpat'. Poate că vorbim deja de 'boala X' cu care tot amenință OMS lumea de ceva timp.

Via Forbes (cu sublinieri adăugate):

„O epidemie de gripă aviară în curs de desfășurare în rândul vacilor de lapte din SUA a dus la trei cazuri umane confirmate la lucrători din sectorul produselor lactate și, deși nu există cazuri confirmate de transmitere de la om la om, experții avertizează că vor fi necesare măsuri de siguranță precum utilizarea măștilor, a vaccinurilor și a ochelarilor de protecție dacă se declară o pandemie, din cauza naturii mortale a virusului...

Experții au avertizat că, în cazul în care se declară o pandemie de gripă aviară, vor trebui puse în aplicare măsuri de siguranță pentru a atenua răspândirea. Dr. Donal Bisanzio, epidemiolog principal la institutul de cercetare non-profit RTI International, a declarat pentru Forbes că metode precum purtarea măștii și distanțarea socială ar trebui să fie primele implementate. 'Acestea sunt toate tipurile de intervenții pe care trebuie să le punem în aplicare pentru a câștiga timp pentru producerea unui vaccin', a spus Bisanzio. Justman a declarat pentru Forbes că noi metode precum purtarea ochelarilor de protecție pot fi măsuri de siguranță eficiente, în special în rândul lucrătorilor agricoli care au contact zilnic cu animale potențial infecțioase.”

NBC anunță 'Valul Verii de COVID'

Gripa aviară a dominat titlurile de presă în ultima vreme, iar COVID a fost cu mult mai puțin mediatizat, într-un târziu NBC anunțând un 'val al verii de COVID'.

Via NBC HYPERLINK "https://www.nbcnews.com/health/health-news/covid-summer-wave-rcna158638"News (cu sublinieri adăugate):

„Dacă mai multe persoane din jurul dumneavoastră par să se îmbolnăvească de Covid în ultima vreme, acest lucru se datorează faptului că infecțiile sunt într-adevăr în creștere la nivel național.

Cazurile sunt cel mai probabil în creștere în 39 de state și nu sunt în scădere nicăieri în SUA, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor - dovadă că un anticipat val de vară este în curs de desfășurare.

CDC nu mai urmărește cazurile de Covid, dar estimează transmiterea pe baza vizitelor la serviciile de urgență. Atât decesele cauzate de Covid*, cât și vizitele la urgențe au crescut în ultima săptămână. De asemenea, spitalizările au crescut cu 25% între 26 mai și 1 iunie, conform celor mai recente date disponibile.”

*'Decese COVID' înseamnă 'am băgat un tampon PCR în nasul unui cadavru, am redus numărul ciclurilor la 40 și am obținut rezultatul pozitiv de care aveam nevoie pentru a obține niște bani de la guvern'.

Observați cât de puțin se pune accentul pe gravitatea acestor noi presupuse cazuri (bazate, din nou, pe frauda testelor PCR) - sau pe comorbiditățile presupuselor victime, sau pe statutul lor vaxx, sau pe orice altă informație relevantă.

În plus, oricine are cunoștințe elementare de virusologie (sau cea mai mică curiozitate și acces la internet) știe deja că toate coronavirusurile suferă mutații. Întotdeauna au făcut-o și întotdeauna o vor face. Și, odată cu aceste mutații, pot deveni mai agresivi, însă mai puțin patogeni - ceea ce are sens, având în vedere că virusul este stimulat să supraviețuiască și să se propage, ceea ce nu poate face prin intermediul unei gazde moarte.

Dar târfele de la știrile NBC nu vor oferi niciodată cititorilor/telespectatorilor lor niciun context care le-ar putea submina narațiunea. (Fără rușine: de aceea apelați la mass-media independente precum Armageddon Prose și alte canale și de aceea este important să le sprijiniți).

Această lipsă de context critic din partea mass-mediei corporatiste este motivul pentru care vecinii tăi normaliști retardați cu autocolantul "Ridin' With Biden" (Călătorind cu Biden) încă lipit pe mașina lor din 2020 ca niște lipsiți de minte poartă o mască (iar acum aparent și ochelari de protecție) pentru siguranța COVID, pentru că așa le-a spus televizorul.

Kansas dă în judecată Pfizer pentru minciunile privind injecția contra COVID

Via Reuters:

„Statul american Kansas a dat luni în judecată Pfizer (PFE.N), acuzând compania că a indus în eroare publicul cu privire la vaccinul său contra COVID-19 prin ascunderea riscurilor, făcând în același timp afirmații false cu privire la eficacitatea acestuia.

Într-un proces, depus la Tribunalul Districtual din Thomas County, statul a declarat că presupusele declarații false ale producătorului de medicamente din New York au încălcat Legea privind protecția consumatorilor din Kansas. Acesta solicită despăgubiri bănești nespecificate.

'Pfizer a făcut mai multe declarații înșelătoare pentru a înșela publicul cu privire la vaccinul său într-un moment în care americanii aveau nevoie de adevăr', a declarat procurorul general din Kansas, republicanul Kris Kobach.

Procesul susține că la scurt timp după lansarea vaccinului, la începutul anului 2021, Pfizer a ascuns dovezi potrivit cărora vaccinul era asociat cu complicații ale sarcinii, inclusiv avort spontan, precum și cu inflamații ale inimii și în jurul acesteia, cunoscute sub numele de miocardită și pericardită.”

Evident, aceasta este o veste binevenită - cai de dar, guri, etc.; știți cum e - dar problema cu aceste remedii este că sunt mai mult interpretative decât sincere.

Chiar dacă procesul reușește, Pfizer va scăpa cu o palmă sub forma unei amenzi micșorate în raport cu profiturile pe care le-a obținut prin neglijența sa, ceea ce nu îi oferă niciun stimulent pentru a acționa corect în viitor.

Nu există niciun politician în Washington și, fără îndoială, nici la nivel de stat, care să fie suficient de dur. Nu avem nevoie decât de procese Nuremberg II pentru acești oameni, cu execuții sumare pentru cei vinovați la final.

Orice altceva mai puțin decât o justiție acerbă pentru acești demoni este un teatru Kabuki făcând jocuri de picior cu Satana.

*

Acest articol a fost publicat inițial pe Substack-ul autorului, ArmageddonHYPERLINK "https://armageddonprose.substack.com/p/return-of-forced-masking-safety-goggles" HYPERLINK "https://armageddonprose.substack.com/p/return-of-forced-masking-safety-goggles"Prose.