Se redeschide „Ludoteca din grădină”, proiectul de suflet al Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău!

„Ludoteca din grădină”, proiectul de suflet al Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău, își deschide din nou porțile în întâmpinarea copiilor care vor să își petreacă vara într-un mod distractiv și util.
Și în 2024 continuăm parteneriatul cu Muzeul Județean Buzău și Teatrul „George Ciprian” și păstrăm aceeași locație ca în ultimii doi ani. Astfel, îi invităm pe cei mici de luni până vineri, în perioada 1 iulie – 2 august, între orele 9.00 – 13.00, în curtea interioară a Muzeului Județean (pe Bulevardul Nicolae Bălcescu), într-un spațiu atractiv, dotat cu o mulțime de jocuri, jucării, mobilier adecvat și, bineînțeles, cărți pentru cei mici.
Feriți de razele soarelui, copiii vor fi antrenați de bibliotecari și voluntari într-o serie de activități reacreative și educative, menite să le stimuleze creativitatea și să îi distreze. Ca și până acum, spațiul din curtea interioară a Muzeului este prevăzută și cu locuri pentru părinți sau bunici care să-i supravegheze pe cei mici cât timp se distrează la „ludoteca din grădină”.
Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” derulează proiectul „Ludoteca din grădină” din 2011.

E.S.