Constantin Budescu ”Sărmăluță” a debutat la Gloria Buzău și atacant de la VfB Stuttgart pentru FC Hermannstadt (FC Hermannstadt – Gloria Buzău 1-0)!

Cele două echipe au disputat primul lor amical al verii pe fostul stadion IMGB din București.

FC Hermannstadt - Gloria Buzău 1-0

FC Hermannstadt și nou-promovata Gloria Buzău au jucat sâmbătă pe fostul stadion IMGB din București primul lor meci amical al verii.

Au câștigat sibienii, 1-0 după golul lui Florin Bejan din minutul 15.

La Hermannstadt se află în probe un atacant de la VfB Stuttgart, Patrick Vuc.

Vârful de 20 de ani, cu dublă cetățenie, română și germană, a mai jucat la juniorii lui Boblingen și Reutlingen înainte de a semna cu echipa a doua a clubului din Bundesliga.

Pentru Buzăul lui Andrei Prepeliță a debutat Constantin Budescu.

FC Hermannstadt - Gloria Buzău 1-0

Echipa de start a Gloriei Buzău: Alexandru Greab - Sergiu Pârvulescu, Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Cosmin Gladun, Vlad Prejmerean, Tudor Călin, Dragoș Lazăr, Daniel Benzar, Denis Dumitrașcu, Raul Șteau.

Au mai intrat: Dorian Răilean - Robert Sălceanu, Diego Ferraresso, Alexandru Dandea, Rassambek Akhmatov, Andreas Mihaiu, Cristian Dumitru, Constantin Budescu, Dragoș Tescan, Bogdan Brîncoveanu.

Foto: FC Hermannstadt, FC Buzău

SURSA:https://www.sport.ro/liga-1/constantin-budescu-a-debutat-la-gloria-buzau-si-atacant-de-la-vfb-stuttgart-pentru-fc-hermannstadt.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Y0tFyGjiYm6N7V5BuwAGeyxBFh61dCEBY6VYVV6MY5dOd-iT2BF9Kjdk_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw