După 3 ani de cenzură: presa convențională confirmă acum că „injecțiile COVID ar putea fi de vină pentru creșterea numărului de decese în exces”

Introducere - Dacă acest articol din The Telegraph ar fi fost publicat la începutul anului 2021, ar fi fost salvate câteva milioane de vieți.

Însă în anul 2021, cenzura a fost impusă. Jurnalismul onest a fost redus la tăcere. Mass-media a sprijinit campania fricii.

Articolul din Telegraph, realizat de editorul științific Sara Knapton, 5 iunie 2024, vizează:

„Cercetătorii din Olanda au analizat datele din 47 de țări occidentale și au descoperit că au existat peste trei milioane de decese în exces începând cu anul 2020, tendința continuând în ciuda implementării vaccinurilor și a măsurilor de limitare.”

Aceștia au declarat că cifrele „fără precedent” „ridică îngrijorări serioase” și au cerut guvernelor să investigheze pe deplin cauzele care stau la baza acestei situații, inclusiv posibilele efecte nocive ale vaccinurilor.

Autorii de la Vrije Universiteit, Amsterdam, au scris în BMJ Public Health:

„Deși vaccinurile Covid-19 au fost furnizate pentru a proteja civilii de suferința morbidității și mortalității cauzate de virusul Covid-19, au fost documentate și evenimente adverse suspecte.”

„Atât profesioniștii din domeniul medical, cât și cetățenii au raportat leziuni grave și decese în urma vaccinării la diverse baze de date oficiale din lumea occidentală.”

Faceți clic aici pentru a citi articolul integral pe The Telegraph. https://www.telegraph.co.uk/news/2024/06/04/covid-vaccines-may-have-helped-fuel-rise-in-excess-deaths/

Comentarii și analize

De la începutul anului 2021, concomitent cu lansarea vaccinului Covid, s-a manifestat o tendință de creștere a deceselor legate de vaccinul Covid.

Există o creștere a mortalității excesive care poate fi atribuită vaccinului Covid.

În mod ironic, trei ani mai târziu, mass-media convențională raportează acum (vezi Telegraph mai sus) despre excesul de mortalitate legat de vaccinul Covid.

ACESTA ESTE ADEVĂRUL TACIT:

Excesul de mortalitate declanșat de „vaccinul” Covid 19 (2020-2022)

Mai jos este prezentat un grafic referitor la Excesul de mortalitate în Germania (toate cauzele), care indică Abaterea Mortalității Observate de la Mortalitatea Așteptată (pe grupe de vârstă) în anii 2020, 2021 și 2022.

Observați deplasarea ascendentă a mortalității excesive în 2021 și 2022, în urma lansării vaccinului Covid în decembrie 2020. Această tendință este la nivel mondial.

Germania: Excesul de mortalitate pe grupe de vârstă (%)

Dezinformarea din presa convențională

În 2021, presa mainstream a jucat un rol cheie în susținerea dezinformării cu privire la vaccinul Covid. A făcut parte din aparatul de propagandă. A avut un rol esențial în susținerea campaniei fricii.

Presa convențională a oferit, de asemenea, legitimitate unui regim de cenzură, amenințări, sancțiuni, demiterea oamenilor de știință și a cercetătorilor de la marile universități, concedierea medicilor și asistentelor din spitale „pentru că au spus adevărul”, ca să nu mai vorbim de rolul insidios al fundațiilor „Big Money” (ale marilor interese financiare) în mituirea și cooptarea politicienilor din peste 190 de țări, și multe altele.

Oameni din întreaga lume au trecut prin această criză. Multe vieți au fost distruse.

Fără cenzura mass-mediei și suprimarea adevărului, această criză nu ar fi avut loc.

Publicația din The Telegraph privind excesul de mortalitate legat de vaccinul Covid indică o schimbare fundamentală în ceea ce privește mass-media, și anume o tendință de ridicare a cenzurii?

Am lucrat fără încetare în numele și în solidaritate cu comunitățile noastre respective, la nivel național și internațional.

Această criză a afectat întreaga umanitate, și anume cele 8 miliarde de oameni de pe planetă care au căzut victimele științei false, ale fraudei și ale corupției.

Profiturile de miliarde de dolari reprezintă forța motrice din spatele acestei agende diabolice.

„Uciderea este o afacere bună”. Asistăm la ceea ce este o crimă împotriva umanității la o scară fără precedent, care afectează viețile întregii populații a planetei noastre.

OMS precum și aproximativ 190 de guverne naționale sunt complice la lansarea vaccinului Covid. Ei au avut responsabilitatea de a suspenda vaccinul.

În același timp, în ultimii trei ani, mass-media a prezentat minciuni în numele atât al guvernelor cât și al Big Pharma.

Datele oficiale referitoare la decesele și evenimentele adverse legate de vaccinuri nu sunt menționate.

PFIZER ARE ANTECEDENTE PENALE

Un lucru semnificativ, niciodată menționat de mass-media sau recunoscut de către guvernele noastre, este că Pfizer este singura companie farmaceutică care are un dosar penal la Departamentul de Justiție al SUA.

Pentru a consulta decizia istorică a Departamentului de Justiție, faceți clic aici

Cum naiba am putea avea încredere într-un conglomerat de vaccinuri Big Pharma care a pledat vinovat la acuzațiile penale ale Departamentului de Justiție al SUA, inclusiv „marketing fraudulos” și „încălcarea gravă a Legii privind alimentele, medicamentele și cosmeticele”?

Retrospectiva lunii noiembrie 2020. Un articol fraudulos al BBC

ACEASTA ESTE MINCIUNĂ TACITĂ

Cu câteva săptămâni înainte de lansarea oficială a vaccinului cu ARNm, la începutul lunii noiembrie 2020, BBC a publicat un articol Covid, intitulat:

„Covid: De ce este acest virus o amenințare atât de mare?”

Potrivit BBC, citând și citând eronat „opinii științifice”, virusul a dezvoltat „o tactică de evoluție ucigașă de tip lovește și fugi”, cu scopul de a răspândi infecția Covid-19 pe scară largă.

Propagandă mediatică: Este BBC responsabil pentru decesele cauzate de vaccinul cu ARNm?

Obiectivul tacit al acestui articol realizat de corespondentul științific al BBC, James Gallagher, a fost acela de a „speria publicul britanic”, de a susține campania fricii, promovând în același timp acceptarea vaccinului Covid mARN.

Articolul s-a bazat pe „vocea autoritară” a profesorului Lehner de la Universitatea Cambridge, medic specialist în boli infecțioase la Spitalul Addenbrooke's din Cambridge:

„Un simplu virus a adus viața, așa cum o știm noi, la un punct mort.

Ne-am mai confruntat cu amenințări virale înainte, inclusiv pandemii, însă lumea nu se oprește la fiecare nouă infecție sau sezon de gripă.

Așadar, ce este cu acest coronavirus? Care sunt ciudățeniile biologiei sale care reprezintă o amenințare unică pentru corpurile și viețile noastre?

Potrivit lui Lehner: În primele etape ale unei infecții virusul este capabil să înșele organismul. ... Acesta [virusul] se comportă ca un ucigaș 'în fugă'.

Cantitatea de virus din corpul nostru începe să atingă un nivel maxim cu o zi înainte de a ne îmbolnăvi. ...

Dar este nevoie de cel puțin o săptămână înainte ca Covidul să progreseze până în punctul în care oamenii au nevoie de tratament spitalicesc.

'Aceasta este o tactică evolutivă cu adevărat strălucită - nu te culci, ieși și te distrezi', spune profesorul Lehner de la Universitatea Cambridge.

Astfel, virusul este ca un șofer periculos care fuge de la locul faptei - virusul a trecut la următoarea victimă cu mult înainte ca noi să ne recuperăm sau să murim.”

„Virusului nu-i pasă pe cine infectează - Feb 10, 2021”

În termeni simpli, 'virusului nu-i pasă' dacă mori, spune profesorul Lehner de la [Cambridge], 'este un virus care lovește și fuge'. ....

Acesta face lucruri ciudate și neașteptate în organism (BBC, James Gallagher, 22 octombrie 2020, cu subliniere adăugată)

„Covid: de ce este acest coronavirus o amenințare atât de mare?”

Ce tâmpenii!

'Covid: De ce este acest coronavirus o amenințare atât de mare?' BBC.

Răspuns: dezinformarea mediatică și campania fricii.

Acest reportaj frivol al BBC personifică așa-numitul 'virus căruia nu-i pasă', cu scopul de a crea panică, citând declarațiile nechibzuite ale unui om de știință din Cambridge, care este pe statul de plată al Wellcome Trust aparținând Big Pharma.

La rândul său, 'virusul care lovește și fuge' (mai degrabă decât guvernele corupte) este acuzat că a 'ordonat lockdown' (11 martie 2020), impusă în 190 de țări, care a creat haos economic și social în întreaga lume.

Miza fiind incriminarea mass-mediei convenționale pentru că a indus în eroare milioane de oameni în cursul ultimilor 3 ani, susținând astfel minciunile Big Pharma și directivele corupte ale politicienilor, ca să nu mai vorbim de declarațiile frauduloase ale directorului general al OMS, Dr. Tedros.

Ceea ce se întâmplă acum este că BBC recunoaște că oamenii mor, însă 'experții nu sunt siguri de ce':

„Ei nu știu care este cauza și motivul.”

ATENȚIE LA TEORIILE CONSPIRAȚIEI

BBC îi acuza pe presupușii adepți ai teoriei conspirației, care afirmă că vaccinul Covid nu ar fi 'sigur'.

"În ultimii ani, a existat o creștere a teoriilor conspirației online, care sugerează că vaccinurile, cum ar fi vaccinul Covid, sunt periculoase sau ineficiente.

Dl Ward a declarat că este 'îngrijorat de faptul că oamenii ar putea crede în teoriile conspirației'.

Dar el insistă că 'acestea sunt doar atât, sunt doar teorii ale conspirației. Eu mă bazez pe fapte'.”

Acesta a spus:

„Toate dovezile internaționale arată că vaccinurile pe care le administrăm în Marea Britanie sunt sigure, sunt extrem de eficiente și vă vor proteja împotriva unor boli cu adevărat oribile.”

În același timp, BBC descrie virusul SARS-CoV-2 ca fiind implicat în:

O tactică conspiraționistă de 'ucigaș în serie' [SIC]

(Vezi BBC, James Gallagher, 22 octombrie 2020)

Criminalitate la nivelul întregii planete

La nivel mondial au fost administrate aproximativ 14 miliarde de doze de vaccin Covid, adică 1,75 de doze pe cap de locuitor la o populație mondială de 8 miliarde de persoane.

Dacă mass-media ar fi relatat în mod veridic despre natura vaccinului Covid și despre impactul său devastator, milioane de vieți ar fi fost salvate.

În acest moment, cu excepția Africii, 75% din populația mondială a fost deja vaccinată. Nu există cale de întoarcere.

Guvernele și autoritățile naționale de sănătate, în cârdășie cu Big Pharma, au fost pe deplin conștiente încă de la început că 'vaccinul' Covid-19 a condus la o tendință de creștere a mortalității și morbidității.

Medicii pentru Deontologia Covid au emis o declarație amplă în iulie 2021, bazată pe datele EudraVigilance, (UE, SEE, Elveția), MHRA (Marea Britanie) și VAERS (SUA):

„mai multe decese și răniri cauzate de lansarea 'vaccinului' COVID-19 decât de toate vaccinurile anterioare combinate de la începutul înregistrărilor.”

„J'Accuse! 'Vaccinurile' pe bază de gene ucid oameni. Guvernele din întreaga lume vă mint pe voi, poporul, pe populațiile pe care pretind că le servesc”

„Semnalul de nocivitate este acum indiscutabil copleșitor și, în conformitate cu standardele etice universal acceptate pentru studiile clinice, Medicii pentru Deontologia Covid solicită ca programul de "vaccinare" COVID-19 să fie oprit imediat la nivel mondial.

Continuarea programului, în deplină cunoștință de cauză a vătămărilor grave și a deceselor în curs, atât la adulți, cât și la copii, constituie Crime împotriva umanității/Genocid, pentru care cei care vor fi găsiți responsabili sau complici vor fi în cele din urmă trași la răspundere personală.”

Raportul confidențial Pfizer

Un alt document important care a fost pus la dispoziția autorităților naționale de sănătate din SUA a fost raportul 'confidențial' al Pfizer. Acest raport care a fost făcut public în temeiul libertății de informare (FOI) în octombrie 2021 este o adevărată bombă.

Pentru mai multe detalii, a se vedea: Michel Chossudovsky, https://www.globalresearch.ca/video-pfizers-secret-report-on-the-covid-vaccine-beyond-manslaughter-the-evidence-is-overwhelming-the-vaccine-should-be-immediately-withdrawn-worldwide/5780561

„Raportul 'secret' al Pfizer privind 'vaccinul' Covid. Dincolo de omucidere. Dovezile sunt copleșitoare. Vaccinul ar trebui să fie retras imediat la nivel mondial”

Vaccinul a fost lansat la mijlocul lunii decembrie 2020. Până la sfârșitul lunii februarie 2021,

„Pfizer primise deja peste 1.200 de rapoarte privind decese care ar fi fost cauzate de vaccin și zeci de mii de evenimente adverse raportate, inclusiv 23 de cazuri de avorturi spontane din 270 de sarcini și peste 2.000 de rapoarte de tulburări cardiace.”

Datele colectate de la jumătatea lunii decembrie 2020 până la sfârșitul lunii februarie 2021 confirmă fără echivoc 'Omorul prin imprudență'.

„Pe baza dovezilor, Pfizer avea responsabilitatea de a anula și retrage imediat 'vaccinul'. Crima, spre deosebire de omor prin imprudență, implică 'intenție criminală'. Din punct de vedere juridic, este vorba de un 'Act de crimă' aplicat la nivel mondial unei populații țintă de 8 miliarde de oameni.”

Faceți clic aici pentru a citi raportul complet al Pfizer. https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf  

Michel Chossudovsky, Substack 9 iunie 2024

O versiune anterioară a acestui articol a fost publicată de Global Research