ANALIZA ELECTORALA! ALEGERI SI REZULTATE LIBERE? MAI GANDITI-VA! Cat a fost scorul intre Servicii?
Last Updated on 13/06/2024 by Iulian Gavriluta

Noi alegem liber, dar mai intai ne zic EI pe cine!

Intai...Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca...apoi restul!

Aceleași orașe peste care Securitatea a presat și la Revoluție pentru ca lovitura de stat din Decemrbie 1989 să reușească sub acoperirea unei Revolutii.

Nu e deloc întâmplător faptul că mâna ocultă se folosește de aceleași orașe simbol în pregătirea Proiectului ce se va desăvârși la finalul anului: instalarea unui președinte „potrivit” cu interesele SUA și Bruxelles. Avem cel mai primitiv sistem de vot din Europa si asta asa o sa ramana pana vor "EI"! Pentru ce? Mai ganditi-va!

"Licuricii" lumii subterane i-au aratat pisica si lui Ciolacu, care a crezut ca-i poate "imbuna", dar se pare ca interesele lor sunt mai puternice decat micile atentii guvernamentale de acum. Marcel a inteles si a facut un pas in spate, Spre deosebire de acest popor care n-a inteles nimic de 34 de ani! A inteles pana si pupilul Simion, caruia nu i-au mai raspuns "licuricii" la telefoane si asta s-a vazut in tara si la Europarlamentare - n-a fost sa fie cum a crezut el! Diaspora nu l-a mai ascultat! In tara a fost extra-tradat! Au aparut insa primari no-name (surprinzator dupa ce si-au dat doctoratele la SNSPA sau s-au dovedit infiltrati in taberele "extremistilor") si marionete de serviciu (in marea lor majoritate foste cadre - doar au primit ordin pe UM!)...se vede si din Cosmos asta! Tot aceiasi "licurici" au bagat la inaintare teoria "rromilor", pentru ca, ce a "evreilor" e putin in stand by - avand in vedere razboiul din Gaza si nu ar fi dat bine! Astfel, l-a facut pe Simion sa marturiseasca ca e tigan si apoi toata atentia s-a mutat pe "tuciuriii" din AUR! A fost deajuns!

Planul este deja scris și aprobat de licuricii europeni și americani și, mergând pe teza echilibrului, lui Ciolacu i se va oferi să păstreze funcția de premier și să beneficieze de majoritatea PSD/PNL din viitorul Parlament, lucru extrem de convenabil pentru că nici Ciolacu nu prea vrea să tragă la președinție, știindu-și vulnerabilitățile.

CONCLUZIA?

PSD a inteles ca atat ii este dat sa aiba, a mai salvat ("la ordin") inca o data PNL, care ii v-a infige cutitul in spate candva, ADU a fost tinuta in adormire, AUR parasita ca o nevasta second-hand, iar independentii ... o nada si un experiment, acolo unde nu s-a gasit alta solutie (ganditi-va la Stefanuta - europarlamentarul de serviciu...sa ia - 270.000 de voturi?! Haida, bre!). Restul au primit lovitura "pumnului lui SAM", vs al celorlalte Servicii europene! Un exemplu scoala este cel de la Cuj Napoca, unde "6 mandate" si UNTOLDURI grupa mare nu l-au ajutat pe Boc sa ia primaria (no-name ul Sabin Sarmas - 30%)!!! Intelege cineva din asta ceva? In Buzau e pe invers! De ce? Pentru ca varstnicii, nostalgicii, plimbatorii de la Transbus, cei care iau "spaga" in plicuri de ziua lor si un tandafir de la Florariile PSD Buzau...inca traiesc! La Cluj, s-au schimbat generatiile...si acum cand au votat tinerii cu drept de dupa 89...s-a vazut! O sa vedem si noi...dar cand? Pana una alta, La Buzau Consiliile sunt inc aumplute de no-name...fata lu' tata cu studii in afara, platite din spagi grase, mama lui cutare fotograf de casa, amanta (ul) "X", etc...nicio sansa! Din ce in ce Consiliile sunt mai slabe si mai populate cu analfabeti functionali si oameni fara caracter si scrupule!

NICIODATA, DE 34 DE ANI, BEC NU A FOST MUT SI NU S-AU LASAT ASTEPTATE ATAT REZULTATELE! SISTEMUL, PROGRAMELE SI OAMENII AU LUCRAT CA SA IASA CINE TREBUIE, NU CINE VREA POPORUL!

BUZAUL NU FACE EXCEPTIE! Aici sunt datorii vechi de platit...de pe vremea Revolutiei, a lui Ion Vasile si a procurorilor securisti, a generalilor cu case in judet, a celor o mie de "mineri" cu salopete noi cumparate de FSN si trimisi in Capitala (exista marturii si bonurile de pe salopetele noi cumparate!), a terenurilor agricole, padurilor si ale intreprinderilor mulse de Servicii si de securisti second-hand!

Care a fost scorul adevarat la alegeri intre CIA, SIE, SRI, FSB, DGSE, serviciul de informații externe al francezilor sau cel al maghiarilor?

Singura sansa? Inca o "Revolutie"? NOOO...ci alegerile din SUA! Vedem!

DIDIMOS