Ce mesaj a transmis buzoienilor, candidatul independent Haritina Craita, dupa alegerile din 9 iunie 2024!
Last Updated on 11/06/2024 by Iulian Gavriluta

Stimați buzoieni,

Alegerile acestea au fost primele alegeri din istoria orașului în care regimul PSD a fost cu adevărat la câțiva pași de a pierde controlul dictatorial asupra conducerii orașului. Obstrucționarea campaniilor oponenților PSD și controlul procesului de vot și al secțiilor de votare le-a permis să trișeze suficient încât să reușească să mențină controlul asupra Primăriei și orașului.

Din păcate, un număr de buzoieni încă nu au reușit să se desprindă de PSD și au picat și de această dată în plasa propagandei psd-iste, un partid care este descendent direct al partidului comunist.

Oricare ar fi motivul: inabilitatea de a gândi independent, naivitatea de a pica în capcana propagandei PSD sau reducerea eronată a procesului politic prin asemănarea lui cu vreun eveniment sportiv în care o data ales suportul pentru o echipă, indiferent de realitate se continua suportul pt acea echipă neținându-se cont de implicațiile negative legate de rezultatele alegerilor, indiferent de oricare ar fi motivul, eu întind o mână prietenoasa tuturor și îi încurajez să își schimbe orientarea politică, să aibe curajul să gândească independent și să voteze pe viitor în interesul lor, în interesul orașului și nu în interesul partidului PSD.

Concluzia acestor alegeri este din păcate cu implicații negative majore asupra municipiului Buzău și al vieții noastre.

Mulți dintre buzoieni deja simt pe pielea lor schimbarea în rău a orașului iar pentru alții unele din proiectele dezastruase ale regimului PSD încă nu s-au extins suficient de mult încât să ajungă să afecteze în mod negativ și direct zona din oraș în care locuiesc.

Nu într-un timp lung și din păcate mai devreme decât cineva se poate aștepta proiectele și reorganizarea socială și a infrastructurii orașului impuse de regimul PSD vor ajunge să afecteze efectiv și negativ toate zonele orașului Buzău și pe majoritatea buzoienilor.

Imaginați-vă o infecție care în mod continuu se extinde să încorporeze fiecare țesut din corpul unui pacient și ar fi o caracterizare exactă a modului de evoluție a dictaturii psd-iste asupra orașului nostru.

Lupta merită continuată.

Este datoria pe care o avem nu doar pentru generațiile următoare de buzoieni ci o datorie pe care o avem și pentru generațiile de mult trecute, generații care au dezvoltat orașul Buzău în special în secolul al 19-lea și până la jumătatea secolului al 20-lea, generația care a construit simbolul orașului Buzău, Palatul Comunal, generația de înainte ca orașul să întâlnească tragedia istorică de a pica sub conducerea Partidului Comunist Român și apoi tragedia de a pica sub conducerea descendentului direct al acestuia, PSD.

PSD și membrii lui nu merită să ocupe spațiu în Palatul Comunal, cu atat mai puțin să fie la conducerea orașului.

Voi continua să ramân activă în viața politică locală.

Voi continua să atrag atenția asupra fiecărui proiect al administrației Primăriei care acum nu este în favoare buzoianului de rând sau în interesul Buzăului.

Mulțumesc enorm tuturor celor care m-au votat și celor care m-au ajutat în mod direct prin strangerea de semnături și prin sprijinirea mea pe rețelele de socializare și nu în ultimul rând celor care mi-au permis să fiu o voce pe posturile tv și de radio locale.

Împreună am dus o luptă bună împotriva unui sistem cu resurse aproape nelimitate.

Gandiți-vă la raportul pe de o parte între eficiența muncii noastre și ce am realizat în această campanie și pe de altă parte enormitatea sistemului diabolic și complex a unui partid monstruos. Pentru o primă încercare putem concluziona că am avut o evoluție destul de promițătoare.

Nu fiți dezamăgiți și nu vă dați bătuți!

Recunoașteți administrația primariei actuale ca fiind nimic altceva decât o conducere ilegitimă a orașului atâta timp cât ea se bazează pe minciună.

Lupta abia a început și se merită sacrificiul pentru Buzăul și viitorul copiilor noștri.

Voi fi întotdeauna printre voi, cu voi si pentru voi!

Continuați să vă luptați pentru salvarea orașului Buzău!

Eu nu am pierdut, am câștigat!

- Am fost împiedicată să strâng semnături că nu mi-au dat voie să pun un cort- le-am strâns.

- Mi-au inversat la BECM nr 1 Buzău numele “”Haritina Crăiță” în loc de “Crăiță Haritina” și putea fi tipărit greșit buletinul de vot-am îndreptat eroarea.

- Nu îmi dăteau voie să afișez decât în 10 puncte pentru că primarul, candidat și el, a dat o dispoziție de primar înafara legii- am obținut o hotărâre a BEJC nr 10 Buzău definitivă să pot afișa pe toate panourile din oraș.

- Mi-au furat 6 afișe tot mie, cea care cu puține resurse (că eu nu am subvenție de la stat ca partidele sau donații mari am folosit puținii mei bani) - am găsit soluția, am îmbrăcat un tricou cu numele meu și am mers pe străzi printre buzoieni , pe trotuare neasfaltate prin soare. Unii au râs de mine, dar nu mi-a păsat.

-Am avut apariții foarte puține în mass-media, nu am apărut zilnic câte două ore la posturi locale TV ca Toma și Ichim, că dacă apăream vă garantez că altul era rezultatul, știți bine asta că știți că sunt mai credibilă și un bun comunicator.

Iată rezultatul dragilor: cu toate impedimentele astea, fără un partid în spate, SUNT PRIMA DUPĂ PARTIDELE MARI și O ALIANȚĂ de 3 partide.

Unii(vă știți voi) îmi spuneați că nu voi reuși fără un partid să strâng semnături, că nu voi obține nici 0,5%, că sunt “naivă”.

Voi ați greșit dragilor că nu ați înteles oferta mea: eu candidat unic ca independent al tuturor partidelor mici și mari de opoziție spărgeam PSD. Voi ați, pierdut dragii mei!

EU singură împotriva tuturor celor care nu ați avut încredere în mine și spuneați că vă încurc(vă știți voi care sunteți) AM CÂȘTIGAT!

Știu, nu veți avea puterea să recunoașteți asta din același orgoliu din care nu ați acceptat propunerea mea.

S-a pierdut însă șansa de a se schimba radical ceva în Buzău după 34 de ani.

Eu am câștigat, voi toți ceilalți ați pierdut!

Crăița Haritina