Arhiepiscopul Ciprian Spiridon îl dinamitează pe Ciolacu! Îndeamnă preoții din Buzău și Vrancea să voteze PSD, “pentru că de-acolo vin banii, Olinici e coordonat de Marcel al nostru”.
Last Updated on 08/06/2024 by Iulian Gavriluta

Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, IPS Ciprian Spiridon, se implică în campania electorală de partea PSD. În cursul zilei de ieri acesta a transmis preoților din Buzău să îndemne oamenii să voteze cu PSD, unul dintre cei prezenți declarând pentru SOLIDNEWS că exprimarea a fost de genul “pentru că de-acolo vin banii, Olinici e coordonat de Marcel al nostru”, Ciprian Olinici fiind secretarul de stat pentru culte, iar Marcel fiind Ciolacu, premierul buzoian al României.

Azi arhiepiscopul Ciprian s-a întâlnit cu preoții din Vrancea, cărora le-a transmis același mesaj, redacția noastră așteaptă înregistrările audio cu îndemnurile politice ale înaltei fețe bisericești.

Arhiepiscopul Ciprian este binecunoscut pentru scandalurile de homosexualitate în care a fost implicat, dar și prin anchetele legate de multele contracte cu statul pe care firma coordonată de către IPS Ciprian le-a câștigat (Troia Premium Construct SRL).

Redacția SOLIDNEWS https://solidnews.ro/arhiepiscopul-ciprian-spiridon-il-dinamiteaza-pe-ciolacu-indeamna-preotii-din-buzau-si-vrancea-sa-voteze-psd-pentru-ca-de-acolo-vin-banii-olinici-e-coordonat-de-marcel-al-nostru/