VIDEO – Furturi cu repetitie dintr-o societate comercială din municipiu si dintr-o gospodarie rurala!

În ziua de 4 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat un tânăr de 19 ani, din Prahova, bănuit de mai multe furturi dintr-o societate comercială.
Fapta a fost sesizată de către o angajată a societății.
Din cercetări a reieşit că în perioada 2-3 iunie a.c., bănuitul ar fi profitat de neatenția angajaților și ar fi sustras mai multe bunuri alimentare.
Bănuitul a fost identificat și depistat în incinta magazinului, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.
În baza materialului probator administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat în fața parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

Bănuit de furt depistat de polițiști

La data de 4 iunie a.c., polițiștii Postului de poliție Poșta Câlnău au depistat principalul bănuit în cazul unei infracțiuni de furt, un localnic de 50 ani.
Fapta a fost sesizată la data de 1 iunie a.c., de către persoana vătămată, o femeie de 52 de ani, din aceeași localitate.
Din cercetări s-a stabilit faptul că în perioada 29 mai – 1 iunie a.c., bănuitul ar fi pătruns prin efracție într-o anexă a imobilului persoanei vătămate și ar fi sustras obiecte de uz casnic.
În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

E.S.

YouTube player