VIDEO – George Epurescu, candidat DEMOS la Primaria Buzau: “Justiția din Buzău este controlată politic de mafia PSD-PNL!”. Sorin Udrea (DEMOS): “Au incercat sa ma intimideze! Am avut controale de la 5 institutii…coordonate!”

George Epurescu, candidat DEMOS la Primaria Buzau: “Să se facă dreptate de-ar fi să piară lumea. Așa sună un dicton latin, dar la Buzău nedreptatea este regula. Justiția din Buzău este controlată politic de mafia PSD-PNL.

Un primar curajos poate readuce justiția în matca ei constituțională și legală, deși nu are direct atribuții. Însă, de multe ori, rezultatele se obțin prin transparentizarea activității judecătorilor, prin disecarea sentințelor "golănești" în piața publică, să știe tot buzoianul ce hram poartă fiecare judecător din instanțele buzoiene.

Judeci drept sau te lași de meserie? Nu sunt de acord să plătim pensii speciale judecătorilor și procurorilor, mai ales că la Buzău nu își fac meseria cu cinste.

Se poate!

Buzău este astăzi orașul nedreptății. Nu există justiție, nu există șanse. Ca primar voi fi alături de fiecare buzoian care vrea binele orașului în situația în care poate suferi un abuz. Dușmanul oricărui buzoian de bine va fi dușmanul meu, al primarului. Vom lupta împreună împotriva nedreptății și vom face la Buzău justiție adevărată. Nu este în atribuțiile administrației locale justiția, dar asta nu înseamnă că abuzurile magistraților vor fi acceptate în tăcere. Primarul va fi principalul avocat al buzoienilor în lupta lor pentru dreptate. Vom face un departament juridic distinct în primărie pentru apărarea buzoienilor și urmărirea abuzatorilor lor până când dreptatea va învinge la Buzău. Se poate!"

Sorin Udrea, proprietar afacere si candidat DEMOS pentru Consiliul local municipal Buzau:Am avut 5 controale de la 5 instituții diferite. Dintre care 4 controale din partea Gărzii de mediu. Pe lângă controlul ei (Garda de mediu )a trimis și Poliția locală, DSP și DSVSA. Cei de la DSVSA au fost trimiși după ce Garda de mediu încheiase controlul. Mi-au arătat că aveau solicitate de la Garda de mediu. Toți (în afara de Poliția animalelor) au venit să controleze aceleași acte deci dovadă clară că a fost încercare de intimidare! Poliția animalelor măcar a solicitat să vadă animalele și nu aceleași acte care oricum au spus că nu sunt de competența lor

NOTA REDACTIEI: In clipul VIDEO este surprins un “control” de intimidare, comandat politic, la afacerea unui candidat DEMOS pentru CLM Buzau – Sorin Udrea!