Dorin Badulescu, candidat ADU pentru presedintia CJ Buzau: “Dezvoltarea județului Buzău nu se poate face fără a pune accent pe tineri!”

Dorin Badulescu, candidat ADU pentru presedintia CJ Buzau: “În viziunea mea, dezvoltarea județului Buzău nu se poate face fără a pune accent pe tineri și de aceea o axă prioritară este dedicată acestora.

Tot astfel cultura și păstrarea tradițiilor locale reprezintă un punct de referință al programului.

Tineret și sport

Aqua Park modern în apropierea municipiului Buzău care să cuprindă construirea unui bazin de înot la dimensiuni olimpice, piscine tematice.

​Centru de excelență și inovare pentru domeniul rachetomodelelor, aeromodele și navomodele în vederea pentru promovarea tradiției buzoiene în domeniu.

Amenajarea unui centru modern de echitație și a unui hipodrom în vederea respectării renumelui adus Buzăului de celebrele vechi herghelii Rușețu și Cislău.

​Centru nou de excelență pentru promovarea boxului.

Organizare si amenajare a unui traseu montan apt să găzduiască competiții automobilistice.

Pachet de sprijin financiar intitulat “ Primul serviciu” pentru tinerii care se angajează dată în viață în județul Buzău

Cultură și tradiții

Înființarea unui muzeu al satului buzoian în municipiul Buzău ca parte componentă a prezervării tradițiilor locale

Înființarea muzeului viei și vinului din zona Pietroasele pe Drumul Vinului, muzeului aviației și parașutismului în zona Cochirleanca.

​Amenajarea unei grădini botanice în zona adiacentă Parcului Crâng din Buzău

Înființarea unei grădini zoologice în proximitatea pădurii Spătaru, comuna Costești.

​Construirea unui observator astronomic în zona dealului Istrița.

Promovarea și susținerea unui festival al brandurilor locale unde sunt prezentate produsele tradiționale din Buzău și în care firmele buzoiene pot găsi piețe noi de desfacere”.

Comandat de Alianta dreapta Unita,

Executat de KADIVISIOTEAM

CUI 21240022