Update – VIDEO – Bataie melteneasca, de “electorale”, in satul Lanurile, comuna Ziduri! Reactia conducerii PNL si a Politiei!
Last Updated on 04/06/2024 by Iulian Gavriluta

Adrian Mocanu, PNL Buzau: “Un incident cu urmări grave, care putea degenera și mai mult, a avut loc astăzi, în satul Lanuri, comuna Ziduri.‼️

 Unul dintre oamenii apropiați ai primarului PSD de la Ziduri a atacat echipa de campanie a PNL, încercând să lovească cu mașina pe unul dintre colegii noștri. Gestul extrem a fost urmat de o ploaie de pumni împărțiți direct în figura unui alt liberal. A fost nevoie de intervenția Poliției pentru ca lucrurile să nu degenereze și mai mult, iar individul agitat și periculos să nu mai facă și alte victime.

Colegul nostru, lovit cu pumnii, a fost luat cu salvarea și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, suferind leziuni în zona feței.

Condamn cu fermitate orice fel de violență, fizică sau verbală!

Este de netolerat ca în 2024, în România, astfel de practici să aibă loc!

Este timpul să spunem STOP acestor comportamente și să ne concentrăm pe o campanie electorală bazată pe respect și fair-play.

Cetățenii trebuie să taxeze astfel de atitudini și să le izoleze din viața publică.

Dragi buzoieni, nu vă irosiți votul cu partide care fac dezordine și scandal! 

Huliganii nu au ce căuta în politică și nu trebuie să fie în fruntea comunităților noastre.

Sunt sigur că Poliția își va face datoria pentru clarificarea episodului de netolerat de la Ziduri.

De asemenea, fac apel la oamenii legii să dea dovadă de vigilență maximă pe 9 iunie, în ziua decisivă a votului, și să nu tolereze derapajele celor disperați să obțină, cu orice preț, cel mai bun scor electoral, pentru a-i mulțumi pe liderii centrali.

‼️ Buzăul merită un tur de alegeri desfășurat

 în liniște și siguranță! Ne-am săturat de circ  și scandaluri!

Vrem alegeri corecte, bazate pe respect și integritate, pentru binele comunității noastre buzoiene!

Cod 21240015

COMUNICAT IPJ Buzau

n urma apariției în spațiul public, pe un cont asociat unei rețele de socializare, a unor imagini cu un conflict între mai mulți localnici ai unei comune din Buzău, Compartimentul Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Buzău este abilitat să comunice următoarele:

În această seară, în jurul orei 19.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că are loc un conflict între mai mulți localnici ai comunei Ziduri.

Imediat după primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru clarificarea aspectelor semnalate.

Din primele verificări, a reieșit că un grup ce se deplasa cu materiale electorale în localitatea Lanurile, din comuna Ziduri, ar fi fost abordat de către un conducător auto.

Acesta ar fi coborât din mașină și ar fi început să manifeste un comportament recalcitrant față de membrii grupului.

Una dintre persoanele prezente a susținut că bărbatul l-ar fi agresat, astfel că a solicitat intervenția ambulanței.

Un alt localnic, membru al grupului, a reclamat că șoferul i-ar fi distrus telefonul mobil.

Ulterior, acesta ar fi plecat de la locul incidentului.

La acest moment, polițiștii continuă verificările pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor implicate în conflict, în vederea încadrării juridice a faptelor și luării măsurilor legale ce se impun.

UPDATE - Surse din PSD Buzau au precizat pentru News Buzau ca respectiva neintelegere este doar o cearta intre doua familii (persoane) cu state vechi in astfel de conflicte si nu are legatura cu PSD Buzau!