Cui ii este frica de Haritina Craita – candidat independent la primaria Buzau? 4 intrebari catre Toma! “Candidații PSD și PNL nu vor o confruntare cu mine”! “Intr-o rezervatie naturala (Crang) nu se stropeste cu substante pe jos!” (P)
Last Updated on 03/06/2024 by Iulian Gavriluta

Haritina Craita, candidat independent la functia de primar al Municipiului Buzau: “Candidații PSD și PNL nu vor o confruntare cu mine  Eu vreau și iată 4 intrebari publice:

Intrebari adresate primarului Toma:

ÎNTREBAREA NR. 1:

DOMNULE CONSTANTIN TOMA AȚI ARGUMENTAT CĂ NU PUTEȚI SCĂDEA PREȚUL APEI PENTRU CĂ NU VĂ LASĂ STRATEGIA DE TARIFARE DAR, ESTE ADEVĂRAT CĂ ÎN 14.10.2019 INFORMAȚI ADI BUZĂU 2008 CĂ DOAMNA PREFECT ȘI-A EXPRIMAT OPINIA PRIVIND ADOPTAREA ÎN REGIM DE URGENȚĂ A PROIECTULUI PRIVIND PLANUL ANUAL DE EVOLUȚIE A TARIFELOR- STRATEGIA DE TARIFARE 2020-2025- ȘI ÎNDEMNAȚI MEMBRII SĂ CONVOACE DE URGENȚĂ ȘEDINȚELE, CĂ FIECARE ZI CONTEAZĂ?

ÎNTREBAREA NR. 2

DOMNULE PRIMAR TOMA CONSTANTIN AȚI MAI PREVĂZUT ÎN BUGETUL PE ACEST AN 173990 lei PENTRU “ASIGURARE CIRCULAȚIE” PASAJUL METALURGICA PESTE CF ȘI DN2B, DEȘI AȚI TĂIAT PANGLICA CU MULT FAST CU MULT TIMP ÎN URMĂ ȘI SE PRESUPUNE CĂ A FOST FINALIZAT CA LA CARTE.

PENTRU TROTUARUL DE LA PODUL VADU PAȘI UNDE A MURIT UN COPIL AȚI ALOCAT ÎN ACEST AN 70000 lei DOAR PENTRU STUDIUL DE FEZABILITATE.

TROTUARUL DE LA PODUL VADU PAȘI NU E PRIORITATE PENTRU A ALOCA MAI MULȚI BANI (LUAȚI DE LA FÂNTÂNA ARTEZIANĂ CARE AȚI PREVĂZUT-O ÎN CRÂNG), CA SĂ SE REALIZEZE CU CELERITATE PENTRU SIGURANȚA COPIILOR?!

ÎNTREBAREA NR. 3 pentru TOMA CONSTANTIN

DOMNULE PRIMAR TOMA CONSTANTIN AȚI SEMNAT UN CONTRACT ÎN 07.03.2022 CU O FIRMĂ PENTRU REALIZAREA MEMORIULUI DE SCHIMBARE A AMENAJAMENTULUI PĂDURII CRÂNG IMEDIAT CE ACEASTĂ PĂDURE A INTRAT ÎN PROPRIETATEA NOASTRĂ, FĂRĂ SĂ EXISTE HOTĂRÂRE DE CONSILIU LOCAL ?!

Ca să vă ajut la răspuns vă precizez că HOTĂRÂREA A FOST INIȚIATĂ ABIA ÎN 10.03.2022 și APROBATĂ ÎN 29.03.2022 și are nr. 43.

ÎN ACEL MEMORIU SCRIE CĂ PĂDUREA CRÂNG NU SE SUPRAPUNE CU ARIA PROTEJATĂ, DEȘI ERA REZERVAȚIE NATURALĂ DE INTERES JUDEȚEAN LA ACEL MOMENT.

ÎNTREBAREA NR. 4 pentru TOMA CONSTANTIN:

DOMNULE PRIMAR TOMA CONSTANTIN AȚI ÎNTREBAT ȘI AUTORITATEA DE PROTECȚIE A MEDIULUI V-A SPUS CĂ PĂDUREA CRÂNG ÎȘI PĂSTREAZĂ DUPĂ LEGE, STATUTUL DE REZERVAȚIE .

CU TOATE ASTEA V-AȚI ÎNCĂPĂȚÂNAȚ SĂ INSISTAȚI SĂ I SE IA STATUTUL (ILEGAL ZIC EU) DE CĂTRE CJ BUZĂU.

AȚI FĂCUT ASTA SĂ VĂ PRODUCEȚI UN DOCUMENT (PRO CAUSA) ÎN DOSARUL CU MINE CĂ ALTFEL E DE RĂU?

AȘ VREA SĂ CRED CĂ NU E O OBIȘNUINȚĂ, CĂ... "ARE DOSARE MULTE" ?!

Distribuiți întrebarile astfel încât tot mai mulți buzoieni să le cunoască.

La finalul campaniei dacă nu va răspunde vă voi răspunde tot eu!

Cine “otraveste” intentionat Crangul?

Am fost pe câteva cărări prin Crângul Buzăului. Mi-a atras atenția niște urme albicioase care sticleau în soare. Era ca și cum a fost stropit  cu ceva și pe sol și pe plante. Cine știe ce i-au mai făcut cu ce au stropit. Or să spună probabil că au stropit pentru țânțari sau alte insecte, dar plantele sunt mâncate de căprioare. Într-o rezervație nu se face așa ceva. Nu era zona de parc, era în pădure. Acum înțelegeți de ce i-au luat statutul de rezervație!? E o “crimă”!

Pe 9 iunie, votati cu doamna Crăiță Haritina la Primăria Buzău!

CUI: 24240396