Proiecte cruciale pentru un Buzău sănătos și empatic: Adrian Mocanu, candidatul PNL la Consiliul Județean, vrea și poate să transforme Buzăul (P)
Last Updated on 30/05/2024 by Iulian Gavriluta

Accesul la servicii medicale de calitate, îngrijirea adecvată a vârstnicilor și asigurarea unor condiții optime pentru pacienții cu nevoi speciale sunt esențiale într-o societate sănătoasă, cu principii solide. În acest context, investițiile în infrastructura medicală și dezvoltarea serviciilor care răspund nevoilor tuturor categoriilor de populație sunt cruciale.
Proiecte pentru un Buzău mai sănătos
Ca viitor președinte al Consiliului Județean Buzău, candidatul PNL Adrian Mocanu are în vedere o serie de proiecte ambițioase pentru a îmbunătăți serviciile medicale din județ.
Unul dintre proiectele prioritare propuse de Adrian Mocanu este amenajarea unui centru regional de geriatrie, în colaborare cu Institutul de Geriatrie și Gerontologie “Ana Aslan”. În contextul îmbătrânirii populației, acest centru va oferi îngrijiri medicale specializate persoanelor vârstnice, răspunzând astfel nevoilor crescânde ale acestei categorii demografice. Este bine cunoscut faptul că vârstnicii sunt cei mai mari consumatori de servicii medicale, iar îngrijirile de specialitate sunt esențiale pentru menținerea unei calități bune a vieții.
Un alt proiect esențial promovat de Adrian Mocanu este înființarea de centre de paliație și recuperare medicală în județ, cu locații în Râmnicu Sărat, Nehoiu și Pogoanele. Aceste centre vor oferi îngrijiri speciale pacienților diagnosticați cu boli grave, reducând efectele secundare ale tratamentelor și ameliorând durerea și alte simptome. Pe lângă îngrijirea paliativă, centrele vor oferi și servicii de recuperare medicală pentru persoanele care au suferit accidente, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții pentru toți buzoienii, indiferent de vârstă.
Pentru a asigura o îngrijire corespunzătoare seniorilor, Adrian Mocanu propune construirea de cămine de bătrâni regionale, în zonele Cilibia, Largu, Rușețu și Nehoiu. Aceste centre vor oferi servicii de calitate, inclusiv asistență medicală și psihologică, precum și activități de socializare și divertisment. Scopul este de a asigura persoanelor vârstnice o viață definită prin siguranță, grijă, demnitate și prietenie. Personalul calificat și dedicat va răspunde tuturor nevoilor bătrânilor, oferindu-le posibilitatea de a trăi fără griji și lipsuri în ultimii ani de viață.
Aceste proiecte sunt doar începutul unei serii de inițiative menite să transforme Buzăul într-un loc mai sănătos și mai empatic, aproape de nevoile oamenilor săi. Este esențial ca, pe 9 iunie, buzoienii să voteze pentru un viitor mai bun.
Votează Adrian Mocanu și PNL Buzău pentru un Buzău mai sănătos, mai empatic și mai aproape de oameni!
COD MANDATAR: 21240015