Râmnicean reţinut pentru şantaj şi violarea vieţii private

Poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia municipiului Râmnicu Sărat au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un localnic în vârstă de 33 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private.
Din cercetări a reieşit că, în perioada la mai 2023 – mai a.c., râmniceanul a avut o relaţie de concubinaj cu o tânără de 29 de ani, de asemenea din Râmnicu Sărat. În timpul relaţiei, bărbatul ar fi înregistrat materiale foto şi video ce surprindeau ipostaze intime. Ulterior finalizării relaţiei celor doi, pentru a nu face publice materialele, bărbatul ar fi şantajat-o, pretinzând de la aceasta bani şi întreţinerea de relaţii sexuale.
În baza materialului probator administrat, bănuitul a fost condus la sediul poliţiei, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Ulterior, procurorul de caz a dispus continuarea cercetărilor faţă de bărbat, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi violarea vieţii private, sub măsura controlului judiciar.