Alianta Dreapta Unita Buzau a luat cu “asalt” comunele buzoiene: Pietroasele, Cozieni si Cochirleanca (P)

Dorin Badulescu, ADU Buzau: la Pietroasele am văzut cum tinerii reușesc să convingă o comunitate că merită toată încrederea! Și la Pietroasele există semnul egal între încredere și numele viitorului primar Petre Nicolae Georgian.

Este omul la care comunitatea spera să vină și să așeze administrația publică din localitate.

Dovada o aveau pentru că este un om de afaceri cunoscut, un manager de succes care a dovedit ca prin propriile forțe, chiar la vârsta fragedă poți deveni un stâlp al societății prin seriozitate și muncă!

Pe 9 iunie veniți la vot!

Votați Dreapta Unită și Petre Nicolae Georgian pentru Pietroasele!

La Cozieni, am văzut cât de mult un om sfințește locul. Într-o comună unde de mai bine de 10 ani nu s-a schimbat mare lucru se dovedește că este absolută nevoie de un suflu nou!

Este clar că respectul de care se bucură și experiența de manager de succes îl indică pe Constantin Măgdălinoiu ca primarul de care Cozieni are nevoie! Am convingerea și încrederea că va lucra cu mare responsabilitate și dedicație pentru comunitatea pe care o va reprezenta!

Pe 9 iunie veniți la vot!

Votați Dreapta Unită și pe Măgdălinoiu Constantin!

Ziua de 25.05.2024 am încheiat-o la Cochirleanca unde echipa de consilieri condusă de Stroe Nicolae a arătat ca merită deplina încredere în aceste alegeri.

Stroe Nicolae este omul ce poate  reprezenta prin experiența, onestitatea și determinarea lui omul care poate aduce consiliul local cu adevărat aproape de cetățeni!

Pe 9 iunie votați Alianța Dreapta Unită la Cochirleanca!

Veniți la vot să aducem schimbarea!

Comandat de Alianta Dreapta Unita Buzau

Executat de KADIVISIONTEAM

CUI 21240022