Oamenii din Calvini își vor comuna înapoi! E vremea lui Nicolae Curelea la Primăria Calvini! (P)

Adrian Mocanu – PNL Buzau: “În ultimii ani, comuna Calvini a ajuns să fie condusă într-un mod autoritar, majoritatea resurselor administrației locale fiind utilizate pentru satisfacerea nevoilor unui singur om.

Iar asta se poate observa cu ochiul liber: singura stradă asfaltată perfect este cea care duce la locuința primarului și la cortul său de evenimente, în timp ce restul drumurilor sunt pline de gropi, iar trotuarele se întrerup după doar câțiva metri.

O altă problemă este lipsa apei din rețeaua publică. Oamenii sunt nevoiți să își adune apa în tot felul de recipiente care nicodată nu sunt suficiente, pentru că apa lipsește de la robinete cu zilele.

Această situație a generat nemulțumiri mari, singura speranță a oamenilor fiind acum aceea că Nicolae Curelea, candidatul PNL la Primăria localității, poate readuce normalitatea.

Oamenii speră ca, prin alegerea liberalului nostru, întreaga comună să scape de regimul autoritar instaurat de actualul primar, care a trădat demult interesele comunei și prioritizează doar bunăstarea personală, după cum reclamă localnicii.

Cod 21240015