Craita Haritina, candidat independent la primaria Buzau: “CINE ÎL PROTEJEAZĂ PE ACEST PRIMAR ȘI CONTRACANDIDATUL MEU? (P)
Last Updated on 27/05/2024 by Iulian Gavriluta

Craita Haritina, candidat independent la primaria Buzau: “În plină precampanie electorală unii erau pe toate străzile pe care voi erați la cozi la semafoare, ca să vă “intre în ochi” , iar eu mergeam pe străzi să strâng semnături, asta pentru că au refuzat să îmi dea voie să pun o măsuță unde ei aveau ditamai prisma. Am reușit să le strâng, deși nu aveam un partid în spate.

Mai nou - nici în campanie nu îmi dau voie să știe lumea că eu candidez! Trebuie sa se stie că este legal să am afiș în toate cartierele!

DISPERAȚILOR, VĂ ESTE FRICĂ DE CANDIDATURA MEA?!

TOȚI MI-AȚI SPUS CĂ EU CANDIDÂND CA INDEPENDENT, VĂ ÎNCURC...PĂI SĂ VĂ ÎNCURC ATUNCI!

Deși am o Hotărãre nr. 31 DEFINITIVĂ a Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 10 cum că primarul nu a îndeplinit dispozițiile BEC, respectiv că nu a respectat și art 79 alin 2 în dispoziția nr 750/15.05.2024, tot eu trebuie să iau afișele de pe panourile din anumite cartiere care sunt subunități administrativ-teritoriale din municipiu (am demonstrat asta la BECJ Buzău)!

Am contestat zilele trecute acea adresă, despre care va vorbesc (o vedeți atașată) - a BECM nr. 1. Trebuie sa mai stiti ca nici el nu respectă Hotărârea BECJ Nr 10 BUZĂU, rămasă DEFINITIVĂ, și nu vede la controlul din teren afișul meu rupt (dar și al altui candidat) deși panoul era pentru Primar.

DEMOCRAȚIE?

VORBIȚI CA NIȘTE IPOCRIȚI DE RESPECTUL LEGII!

VREȚI SĂ MĂ AMENDAȚI TOT PE MINE CARE RESPECT LEGEA, DAR NU RESPECT O DISPOZIȚIE NELEGALĂ DE PRIMAR?”

CUI: 24240396