Adrian Mocanu și echipa PNL: spitale, piețe moderne și normalitate pentru oameni (P)

Liderul PNL Buzău, Adrian Mocanu, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, a vizitat duminică mai multe localități din județ pentru a discuta cu cetățenii despre problemele lor și a identifica soluții eficiente. Ziua a început în piața din centrul orașului Pogoanele, unde a fost însoțit de Marian Căzănoiu, candidatul pentru Primăria Pogoanele, și de medicul Gina Mocanu. Oamenii și-au exprimat dorința de a avea un spital sau un centru medical de permanență pentru acces mai facil la servicii de sănătate.

"Oamenii nu ar trebui să piardă timp și bani deplasându-se la spitalele din Buzău sau alte județe pentru servicii medicale esențiale. Este crucial ca locuitorii să aibă acces la îngrijiri medicale de calitate aproape de casele lor. După data de 9 iunie, viitorul primar Marian Căzănoiu va depune toate eforturile pentru a îndeplini aceste dorințe ale oamenilor," a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Mocanu.

În Rușețu, Adrian Mocanu a discutat cu cetățenii despre lipsa unei piețe adecvate. Comercianții își expun mărfurile direct pe jos, iar condițiile sunt deplorabile. Bobocea Ionel, candidatul pentru Primăria Rușețu, are un plan ambițios de modernizare a pieței.

"Piața locală nu beneficiază de nicio facilitate adecvată, iar halele degradate reprezintă un pericol pentru toți. Modernizarea pieței este o prioritate, iar candidatul PNL are un proiect în acest sens" a spus Adrian Mocanu.

La Calvini, locuitorii s-au plâns de atitudinea autoritară a actualului edil.

"În ultimii ani, comuna Calvini a fost condusă autoritar, majoritatea resurselor fiind utilizate pentru nevoile personale ale primarului. Strada principală și trotuarele arată ca după război, în timp ce drumul spre casa primarului este perfect asfaltat. Lipsa apei potabile este o altă problemă gravă. Nicolae Curelea, candidatul PNL, este speranța oamenilor pentru a readuce normalitatea," a adăugat Adrian Mocanu pe Facebook.

Adrian Mocanu, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean alături de echipa sa sunt hotărâți să aducă schimbarea în județul Buzău, punând pe primul loc nevoile și dorințele cetățenilor.

Comandat de PNL Buzău

Realizat de:KADIVISIONTEAM

CMF:21240015