Un doctor in istorie, profesor si fiu al satului, candideaza la functia de primar al comunei PADINA – Gheorghe Miu (PNL). Este ajutat de dr. Gina Mocanu! – (P)

Pe străzile din satul nou al comunei Padina, oamenii au primit, cu bucurie și inima deschisă, vizita medicului Gina Mocanu.

Cunoscută și respectată de comunitate de peste 15 ani, dr. Gina Mocanu a venit în fața oamenilor pentru a-și împărtăși dorința de a contribui la dezvoltarea reală a comunei.

Candidând pentru un post de consilier local PNL Buzău, în echipa profesorului Gheorghe Miu, care aspiră la funcția de primar al comunei Padina, Gina a discutat cu fiecare localnic în parte, indiferent de natura problemei, fie că a fost legată de sănătate sau de aspecte administrative.

Ziua a fost un câștig pentru toată lumea – pentru oamenii din Padina, care s-au bucurat de sfaturile și dedicarea medicului, și pentru echipa liberală, care a avut ocazia să fie în mijlocul comunității și să-și  prezinte proiectele pentru viitorul comunei.

Adrian Mocanu, presedinte PNL Buzau: “Gina este soția mea și sunt extraordinar de mândru de ea. Gina, îți mulțumesc din suflet pentru sprijinul tău, pentru ceea ce ești și pentru ceea ce mă ajuți să fiu! Cu tine alături, simt că pot muta munții din loc!”

COD 21240015