Echipele PNL au luat cu asalt Bulevardul Unirii si zona rurala – comuna Pogoanele! (P)

Carmen Ichim, candidatul PNL la functia de primar al Municipiului Buzau:  “Alături de echipa PNL Buzău, am discutat, în parte, cu locuitorii din zona Unirii Nord. Trebuie să analizăm, punctual, fiecare nemulțumire sau propunere, pentru a oferi soluții viabile.

Perioada următoare nu va fi una ușoară, însă buzoienii vor putea alege un viitor mai bun!

Pogoanele devine “albastru”!

După 8 ani în funcția de viceprimar al orașului Pogoanele, Marian Căzănoiu a acumulat suficientă experiență pentru a putea veni în fața oamenilor și a le cere încrederea pentru un mandat de primar.

Marian Căzănoiu cunoaște îndeaproape problemele oamenilor din Pogoanele, cu care a fost mereu în contact și pe care nu a ezitat să îi ajute la nevoie.

La rândul lor, locuitorii orașului Pogoanele au înțeles că Marian Căzănoiu este singurul om capabil să le aducă schimbarea pe care și-o doresc cu toții.

Pogoanele are nevoie urgentă de un refresh, după ce orașul a fost condus atâția ani de un singur om care a avut timp suficient să demonstreze ce poate. Sau ce nu poate.

“Doar o administrație reală poate scoate din amorțeală acest oraș ai cărui oameni merită cu toții o viață mai bună, acasă, în localitatea lor!

Marian Căzănoiu este cel care poate produce dezvoltarea reală a orașului Pogoanele!”, a precizat Adrian Mocanu (PNL).

COD 21240015