Alianța Dreapta Unită – Angajament pentru Revitalizarea Comunei Berca
Last Updated on 21/05/2024 by Iulian Gavriluta

Într-o demonstrație de angajament față de comunitatea noastră, Alianța Dreapta Unită – Filiala Berca a efectuat o vizită în satul Joseni, parte a comunei Berca. În timpul acestei vizite, am observat tendința de depopulare a satului, un fenomen care se reflectă în întreaga comună, unde s-a înregistrat o scădere alarmantă de 10% a populației în ultimii zece ani.

Dialogul deschis cu locuitorii a fost o ocazie de a prezenta realizările noastre, obținute chiar și în absența consilierilor locali, și de a împărtăși viziunea și proiectele noastre ambițioase pentru viitorul comunei. Printre prioritățile noastre se numără:

  1. Atragerea de fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii și stimularea creșterii economice prin atragerea de investitori și crearea de noi locuri de muncă.
  2. Extinderea rețelei de canalizare, pentru a îmbunătăți condițiile sanitare și de viață ale locuitorilor.
  3. Reabilitarea și extinderea rețelei de apă potabilă, asigurând accesul la apă curată pentru toți cetățenii.
  4. Modernizarea și construirea de trotuare, pentru a oferi un mediu mai sigur și mai accesibil pentru pietoni.
  5. Construirea de șanțuri și rigole de scurgere, pentru a preveni inundațiile și a proteja proprietățile și terenurile agricole.

Aceste inițiative sunt esențiale pentru a inversa trendul descendent al populației și pentru a asigura un viitor prosper pentru comuna Berca.

Pe 09 iunie, vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre și să susțineți Alianța Dreapta Unită prin votul dumneavoastră. Împreună, putem construi o comunitate mai puternică și mai prosperă.

Cod mandatar: 21240009