ALIANTA DREAPTA UNITA BUZAU – PROFILE DE CANDIDATI: Dorin Badulescu pentru CJ si Florin Dragulin pentru Primaria Buzau! (P)
Last Updated on 20/05/2024 by Iulian Gavriluta

Dorin Badulescu – candidat din partea ADU pentru presedintia CJ Buzau:

De profesie avocat, sunt un apărator al drepturilor şi libertăţilor individuale, fiind în acelaşi timp unul dintre fondatorii şi susţinătorii profesiei de mediator din România.

Cu o activitate politică începută în 2004, am fost ales în două mandate consilier municipal, în alte două consilier judeţean, iar în mandatul 2016-2020 am reprezentat cu mândrie judeţul în calitate de senator al României.

Pe lângă activitatea la nivel local, sunt cunoscut ca unul dintre autorii modificărilor legislative în materie electorală privind votul în diaspora, a legii privind reducerea posibilităţii de a refuza de mai multe ori oferta unui loc de muncă pentru persoanele asistate social, am adus contribuții importante în legea salarizării unitare privind drepturile persoanelor cu dizabilităţi ori în domeniul salarizării altor categorii, dar şi pentru legea privind posibilitatea ca produsele româneşti să se regăsească în proporţie de cel puţin 50% în hipermarketuri.

Sunt un adevărat om de dreapta şi un susţinător activ al profesiilor independente şi a iniţiativei private.

Consider că experiența acumulată de-a lungul activității profesionale și politice mă ajută să pot conduce Consiliul Județean cu onestitate, cu transparență maximă și în condiții de legalitate.

Pe 9 iunie, voi fi găsit pe buletinul de vot la Președinte Consiliul Judeţean, pe poziția 5 din partea Alianței Dreapta Unită!

CUI 21240022

Florin Dragulin, candidat ADU pentru Primaria Buzau:

Am 40 ani, m-am născut și am crescut în municipiul Buzău. Aici am copilărit și am studiat până la vârsta studenției, atunci când am ales calea capitalei.

Am absolvit Academia de Studii Economice București, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune.O dată cu obținerea licenței de economist am ales să mă întorc în orașul natal din dorința de a contribui la economia și bunăstarea comunității buzoiene, fiind convins și de faptul că îmi pot aduce contribuția la schimbarea în bine a Buzăului.

În continuare cred cu tărie că pot aduce schimbarea si progresul mult dorit de buzoieni și sunt hotărât să fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a reuși.

Am o soție extraordinara, Ramona, și două fete minunate Alexia si Sofia! Ele îmi dau acea nebunie de care un tânăr politician are nevoie pentru a sparge multe bariere, multe prejudecăți formate, pe bună dreptate, despre clasa politică, în general.

Ca orice om am și hobbyuri: îmi place să călătoresc, iubesc pescuitul și mă delectez cu meciurile de fotbal și tenis, urmăresc cu interes cursele ce MotoGP și ador filmele. Timpul liber încerc, pe cât posibil, să mi-l petrec alături de copii și soție.

Împreună. Așa putem deveni cu adevărat o forță!

Cod mandatar: 21240009