Adi Mihalcea a spus lucrurilor pe nume după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1…

Antrenorul a promovat-o pe Unirea Slobozia la finalul actualei stagiuni din eșalonul secund pentru prima dată în prima ligă a României.
Adi Mihalcea a fost invitatul lui Cătălin Oprișan în cadrul emisiunii Arena SPORT.RO. Timp de aproximativ o oră, cei doi au dezbătut subiecte care mai de care, iar antrenorul a vorbit și despre Gloria Buzău.

Adi Mihalcea a spus lucrurilor pe nume după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1
Tehnicianul i-a dirijat pe buzoieni înainte să o preia pe Unirea Slobozia. În perioada octombrie 2022 - iunie 2023, Adi Mihalcea a bifat 26 de apariții la cârma formației din Crâng și a înregistrat o medie de 1.27 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Gloria Buzău a revenit și ea după o lungă absență în Liga 1. Adi Mihalcea a menționat că se bucură pentru reușita echipei lui Andrei Prepeliță și speră că în spatele promovării buzoienilor stă și munca sa din stagiunea precedentă.

”Mă bucur pentru cei din Buzău. Mă bucur că poate, în spatele acestei promovări, e și munca mea de anul trecut. Cu bugetul pe care l-au avut era imposibil să nu promoveze”, a spus Adi Mihalcea la Arena SPORT.RO.

FC Buzău - Unirea Slobozia 3-0
După o primă repriză tăcută, elevii lui Andrei Prepeliță au pornit motoarele în actul secund. Mai întâi, Daniel Benzar a deschis scorul în minutul 67, ca Alexandru Dandea (71') să majoreze diferența, iar Benzar (90+2') să realizeze ”dubla” și să înghețe tabela de marcaj la 3-0. FC Buzău a promovat, astfel, pentru prima dată de la înființare (2016).

Pe stadionul din Crâng au asistat și Marcel Ciolacu, premierul României, alături de Constantin Toma, primarul Buzăului
Pentru FC Buzău este prima promovare în Liga 1 de la înființare. Clubul a fost fondat în 2016, redenumit în 2018 în SCM Gloria Buzău și revenit la prima formă a numelui în 2021, pentru a obține licența de Liga 1.

SURSA: https://www.sport.ro/liga-1/adi-mihalcea-a-spus-lucrurilor-pe-nume-dupa-ce-gloria-buzau-a-promovat-in-liga-1.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3nu1KApgYQTu-jT2dMQcnJdKbX0EPdQ2JQ-tAmDnDgh_TTJTjwQe2F6ZE_aem_AdJAhg8k3fSR6a2nwFNi9jHpqnWr2FzzFwtl-y28MXMKZaXwlmvblOQG1Lajw3WzdVC9oLxyOrOgDTOeGARumB1L