Pădurea Crâng redevine rezervație naturală și rezervație botanică! Tribunalul București (12604/3/2024 ) a suspendat toate articolele din Hotărârea nr 60/2024 a Consiliului Județean!
Last Updated on 17/05/2024 by Iulian Gavriluta

Cetățenii Buzăului suspendă în instanță agresiunea PSD asupra Crângului, în special a primarului Toma.
Tribunalul București (12604/3/2024 ) a suspendat toate articolele din Hotărârea nr 60/2024 a Consiliului Județean prin care Pădurea Crângul Buzăului era scoasă de sub protecție și aruncată rechinilor imobiliari, prin care laleaua de Crâng era abandonată spre dispariție, iar celelalte arii protejate de interes local, inclusiv Vulcanii noroioși erau lăsate fără zona de protecție din jurul lor pentru a permite construcții și activități comerciale în imediata lor vecinătate, cu consecințe deosebit de grave asupra patrimoniului natural al județului Buzău.
Părți în dosar au fost Nicolae-George EPURESCU și Fundația Eco-Civica împotriva Consiliului Județean Buzău.
Din documentele depuse la dosarul cauzei au reieșit numeroase acte re-datate, ce pot constitui elementul material al infracțiunii de fals. Pe lângă aceste documente cel mai grav este că textul votat al acestei Hotărâri a fost modificat după terminarea ședinței, o altă faptă ce îmbracă aspecte penale.
Crângul este simbolul Buzăului și nu îl vom lăsa pradă rechinilor imobiliari protejați de de Toma Constantin și mafia imobiliară a PSD.

Dr. Nicolae-George EPURESCU
Purtător de cuvânt al DEMOS Buzău