Echipa PNL Buzau s-a deplasat in Cochirleanca. Ce au constatat liberalii buzoieni! (P)
Last Updated on 16/05/2024 by Iulian Gavriluta

"Am mers, astăzi, în piața din Cochirleanca, alături de viitorul primar al comunei, Oprea Gheorghe, și de fostul primar Ilie Nicolae, care a ales să se alăture echipei. Au fost prezenți la Cochirleanca și candidatul nostru la Primăria municipiului Buzău, Carmen Adriana Ichim, deputatul Claudia Benchescu și senatorul Vlad Mircea Pufu.
Am fost primiți cu multă căldură, iar locuitorii ne-au mărturisit că a venit momentul pentru o schimbare pozitivă în comunitatea lor.
Și, este imposibil să nu le dai dreptate oamenilor, privind la piața din localitate: un acoperiș rupt așezat deasupra unei suprafețe betonate, care nu oferă siguranță comercianților și cumpărătorilor.
În mod cert, toate acestea se vor schimba după 9 iunie, când Gheorghe Oprea va prelua Primăria Cochirleanca și va aduce locuitorilor respectul și traiul mai bun pe care îl merită.
Suntem hotărâți să transformăm această piață și întreaga comunitate din Cochirleanca, oferindu-le oamenilor condiții normale vremurilor în care trăim" - Adrian Mocanu Comuna Cochirleanca, Buzău.
Cod: 21240015