METEO. Ciclon peste România de duminică, 12 mai. Prognoza ANM, modificată!

Conform prognozei meteo ANM modificate, ciclonul care traversează țara face prăpăd în jurul lui în mai multe zone.

Astfel, în unele părți se pot produce inundați. Avem ploi torențiale, dar și descărcări electrice, în special la munte. De asemenea, vântul va sufla destul de puternic.

În ceea ce privește temperaturile, ciclonul se pare că aduce și un val de aer rece. Astfel, maximele se vor încadra la nivel național între 14 și 22 de grade.

De cealaltă parte, pe timp de noapte, în unele zone, valorile termice ajung la pragul înghesui. Minimele la nivel național se vor situa între 12 și 2 grade și chiar mai mici în depresiuni.

METEO. Vreme rece de duminică, 12 mai. Prognoza ANM, modificată iar

„Vremea va fi în general instabilã şi se va rãcori în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri, temporar chiar accentuate şi, în majoritatea regiunilor, vor fi perioade în care vor fi averse, însoţite pe alocuri de descãrcãri electrice.

Ploile vor fi mai frecvente în zonele montane şi submontane şi se vor semnala local în restul teritoriului. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu intensificãri în timpul ploilor. Izolat se va semnala ceaţă”, arată prognoza meteo ANM modificată.

Vremea în București, duminică, 12 mai, va fi una destul de rece. Încă de la primele ore ale dimineții, cerul va fi înnorat, iar în a doua parte a zilei sunt așteptate ploi și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă nu depășește 20 de grade. De cealaltă parte, minimele din timpul nopții se vor încadra între 10 și 7 grade, mai arată ANM.

SURSE: ANM, Accuweather, news18.ro