Ce se mai fura pe la oras? Trotinete pentru copii si portofele!

La data de 1 mai a.c., patrula de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat a depistat un tânăr de 20 de ani, din Râmnicu Sărat, bănuit de furt.

Fapta a fost sesizată de către persoana vătămată, o femeie de 63 de ani, din Râmnicu Sărat.

Din cercetări s-a stabilit că bănuitul ar fi profitat de neatenția persoanei vătămate și ar fi sustras o trotinetă pentru copii, pe care aceasta ar fi lăsat-o nesupravegheată în fața unei societăți comerciale.

Polițiștii l-au identificat şi depistat pe tânăr în proximitatea domiciliului, iar prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

•        

Bănuit de furt depistat de polițiști

În ziua de 30 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat principalul bănuit în cazul unui furt din autovehicul.

Din cercetări s-a stabilit faptul că bănuitul, un bărbat de 67 de ani, din Brăila, ar fi profitat de faptul că autovehiculul ar fi fost lăsat neasigurat și ar fi sustras un portofel ce conținea suma de 1.200 de lei.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat persoanei vătămate, un buzoian de 37 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului

R.F.