NENOROC SAU PREMEDITARE? Șansă ratată pentru Gloria Buzău! Cum arată calculele pentru promovarea în Superliga României

Gloria Buzău are nevoie de un singur punct pentru a promova matematic în Superliga României, însă formația pregătită de Andrei Prepeliță a pierdut cu scorul de 1-2 în fața celor de la CSC Șelimbăr, în etapa a opta din Liga 2.
Gloria Buzău mai are de așteptat până la promovare
Daniel Benzar a deschis scorul în minutul 13, iar Gloria Buzău era practic cu un picior în primul eșalon fotbalistic din România, însă în minutul 32, Visic a restabilit egalitatea în minutul 32.

Tot Visic a înscris și în minutul 72, iar sărbătoarea buzoienilor s-a amânat. Unirea Slobozia este deja promovată din punct de vedere matematic, iar Corvinul Hunedoara și CSC Șelimbăr, ocupantele locurilor doi și trei din play-off-ul Ligii 2 nu au drept de promovare în Superliga României.

Pentru a promova în prima ligă, Gloria Buzău trebuie să obțină cel puțin un punct din meciurile cu Unirea Slobozia și Csikszereda Miercurea Ciuc, principala adversară a buzoienilor. Gloria Buzău are 45 de puncte și ocupă locul patru în play-off, în timp ce Csikszereda este pe locul cinci, cu 40 de puncte.

SURSA: https://www.sport.ro/liga-2/sansa-ratata-pentru-gloria-buzau-cum-arata-calculele-pentru-promovarea-in-superliga-romaniei.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR2DP0vLe1Wgo2eGDQZsHT0Vm96pbF1WW3Un21U-DAhJ5OUAuycu4exPzUM_aem_AaA3taCjaK0Wmowq7GAlCMbtsY7HEmiQElRgW_ppienEG4EYs6VldlpxlKuK6jFyJBV1eBs9FWxEu9_YCw5_b6su