“Aventurile lui Habarnam” – Teatru George Ciprian – 25 mai, ora 11:00

Un spectacol inedit, cu participarea extraordinara a elevilor de clasele a IX-a și a X-a din mai multe licee din Buzău.

Biletele (Preț bilet: 30 ron) pot fi cumpărate de la Teatrul „George Ciprian”, de la Agenția de Bilete din Bdul. Nicolae Bălcescu sau ONLINE https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/sala-teatru.php?id=280

În data de 25 mai ora 11:00, vă invităm să faceți parte dintr-o experiență extraordinară, în care tinerii noștri interpreți vă vor purta într-o călătorie plină de aventură și magie. Acești tineri talentați și plini de entuziasm au lucrat asiduu pentru a aduce la viață universul fascinant al lui Habarnam, iar implicarea lor în acest proiect este o dovadă a angajamentului lor față de mediul cultural al orașului și viața social culturală, un spectacol în care aventurile pline de învățăminte vă vor captiva și vă vor inspira, în lumea fermecată a Labirintului lui Habarnam!

Suntem nerabdatori să vă prezentăm un spectacol captivant și plin de culoare, susținut și interpretat într-o manieră inedită de către elevi adolescenți, care fac acest lucru pentru prima oară, spectacol care vă va purta pe cărări neumblate și vă va încânta simțurile.

Povestea noastra începe în inima Orasului Florilor, un loc plin de viață și magie, unde personajele haioase și vesele vă așteaptă nerăbdătoare să vă dezvăluie misterele lor.

Spectacolul  Labirintul lui Habarnam nu este doar o experiență de neuitat pentru publicul nostru, ci și o oportunitate de a susține și încuraja creativitatea și implicarea tinerilor în domeniul artistic, este de asemenea un produs unic, gândit să ofere publicului nostru o incursiune într-un univers fantastic, unde orice este posibil. Fiecare moment al spectacolului este plin de suspans și emoție, iar mesajele sale adânci despre prietenie, curaj și imaginație vor rămâne vii în sufletele celor mici și mari.

Astfel, participând la acest eveniment, vă alăturați și dumneavoastră eforturilor de a promova și încuraja talentul tinerilor din comunitatea noastră. Vă îndemnăm să vă alăturați nouă și să vă lăsați purtați într-o călătorie uimitoare prin Labirintul lui Habarnam, unde imaginația și creativitatea tinerilor noștri interpreți vă vor încânta și inspira!

Distribuție: Trică Hristu, Bolea Mihai, Oance Cătălina

Cu participarea elevilor actori:

Niculescu Sofia Maria, Tătaru Sofia Ioana, Ciubotaru Dara, Aurică Bianca Andreea, Simion Andreea Voica, Harpeș Alexandra Elena, Perțea Alexandra Ana Maria, Burcea Valentina Nicoleta, Neagoe Arina Dora, Stan Ion, Radu Robert Sebastian, Ioniță Andreea, Dinu Nicole Daniela, Neagu Elena Ancuța, Andronache Ecaterina, Neagu Georgiana Denisa, Ciobică Bianca Elena.

Regia: Cristian Negoescu

Scenografie: Raluca Negoescu

Grafică video proiecții: Vali Chincișan

Spectacol realizat în parteneriat cu Colegiul Național,,Bogdan Petriceicu Hasdeu", Colegiul Național Pedagogic ,,Spiru C. Haret ", Liceul de Arte ,,Margareta Sterian " Buzău

____

Foto: Andreea Iordache