Gloria Buzău a primit vizita Corvinului Hunedoara joi seară pe arena situată lângă Parcul Crâng (2 – 2)
Last Updated on 26/04/2024 by Iulian Gavriluta

Gloria Buzău ”smulge” punctul cu Corvinul Hunedoara și rămâne în cărți pentru promovarea directă în Superliga

Cele două echipe și-au dat întâlnire în etapa cu numărul șase din play-off-ul din Liga 2. La capătul celor 90 de minute, Gloria Buzău și Corvinul Hunedoara au împărțit punctele, scor 2-2.

Gloria Buzău ”smulge” punctul cu Corvinul Hunedoara și rămâne în cărți pentru promovarea directă în Superliga

Hunedorenii au început în forță confruntarea de la Buzău. Mai întâi, Alexandru Neacșa a deschis scorul în minutul 17, ca Marius Lupu să majoreze diferența la 2-0 în minutul 37.

Andrei Prepeliță a făcut trei schimbări la pauză. I-a introdus pe Vali Dumitrache, Benzar și Dumitru, iar Gloria a revenit pe tabela de marcaj în timpul actului secund.

Mihnea Radulescu a micșorat diferența în minutul 62, iar Cristian Dumitru a dus scorul la 2-2 în minutele de prelungiri (90+1'), după ce a fructificat o lovitură de pedeapsă.

Buzoienii rămân în cărți pentru promovarea directă la finele actualei stagiuni. Gloria se clasează pe locul patru, cu 42 de puncte, dar Șelimbăr (locul trei) și Corvinul (locul doi) nu au drept de promovare în prima ligăSURSA:https://www.sport.ro/liga-2/gloria-buzau-smulge-punctul-cu-corvinul-hunedoara-si-ramane-in-carti-pentru-promovarea-directa-in-superliga.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR25nOSKGewYeJOHebUuppBz4IF8cGhjJVQM-Zlxi-cugOnGL4aB1g0UpqQ_aem_ATlt_PkcK7sSdpCeGB6alb702CWy7q9JME_OTM-n--MwEoobYrX1h6TJKoan3fMBIIHs_NWDT7SJQsuEfBVumOlR