Cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj
Last Updated on 26/04/2024 by Iulian Gavriluta

Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale și ai polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat și Secției de poliție rurală Grebănu, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară la 2 persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Bănuiții sunt  2 bărbați de 32 și 35 de ani, din Murgești.

Din cercetări s-a stabilit că bărbații ar fi deţinut elemente de armament în afara cadrului legal.

În urma desfăşurării percheziţiilor, poliţiştii au descoperit și au ridicat în vederea continuării cercetărilor o armă neletală de tir sportiv, cu aer comprimat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sub coordonarea parchetului.

**În data de 24 aprilie a.c, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară la o persoană bănuită de braconaj.

Bănuitul este un bărbat de 67 de ani, din Mihăilești.

Din cercetări s-a stabilit că în data de 22 aprilie a.c., bărbatul ar fi braconat un exemplar de vânat, pe care l-ar fi transportat la domiciliu.

În urma desfăşurării percheziţiilor, poliţiştii au descoperit și au ridicat în vederea continuării cercetărilor 7 capcane neautorizate de tip “laț”.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de braconaj, sub coordonarea parchetului.