Yuval Noah Harari: Când va veni potopul elitele vor construi o arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece!
Last Updated on 25/04/2024 by Iulian Gavriluta

Yuval Noah Harari, purtătorul de cuvânt al lui Klaus Schwab, a făcut recent o declarație care ar trebui să dea tuturor fiori pe șira spinării. 'Dacă s-ar ajunge la ce e mai rău și va veni Potopul', a spus Harari, el și cabala de stăpâni ai lumii din umbră cu aceleași gânduri vor 'construi o Arcă și îi vor lăsa pe ceilalți să se înece'.

În altă parte, Harari dezvoltă motivele indiferenței fără inimă a colegilor săi elitiști față de soarta marii majorități a locuitorilor Pământului:

„Dacă te întorci la mijlocul secolului al XX-lea... și te gândești la construirea viitorului, atunci materialele tale de construcție sunt acele milioane de oameni care muncesc din greu în fabrici, în ferme, soldații. Sunt necesari. Nu există vreun viitor fără ei.”

Ceea ce voia să spună este că ei - referindu-se la elitele sociale și financiare dominante din acea epocă - încă 'aveau nevoie' de munca a milioane de oameni în diverse domenii economice pentru a obține profit. De atunci, cum s-au schimbat lucrurile în opinia 'futurologului' Harari?

„Acum, faceți un salt înainte până la începutul secolului XXI, când pur și simplu nu mai este necesară marea majoritate a populației, pentru că viitorul constă în dezvoltarea unor tehnologii din ce în ce mai sofisticate, cum ar fi inteligența artificială [și] bioingineria, iar majoritatea oamenilor nu contribuie cu nimic la asta, cu excepția, poate, a datelor generate de aceștia, și dacă cineva ar mai face ceva util, aceste tehnologii îi vor face din ce în ce mai puțin semnificativi făcând posibilă înlocuirea acestei categorii de oameni.”

Purtătorul de cuvânt elitist Harari merită apreciat pentru onestitatea sa înfiorătoare, sau măcar pentru moralitatea 'viziunilor' sale și ale stăpânilor săi. El semnalează în mod clar opinia că autorul acestui articol, editorii acestui portal, cititorii săi și restul omenirii sunt de prisos și, în afară de orice utilitate economică pe care ar mai putea-o avea, sunt lipsiți de orice demnitate sau valoare inerentă.

Harari și superiorul său direct în nomenclatura elitistă, Klaus Schwab, sunt, din punct de vedere tehnic, persoane fizice. Vehiculul lor organizațional, Forumul Economic Mondial, este un ONG privat înregistrat în Elveția. În mod formal, ei nu reprezintă și nici nu vorbesc în numele vreunui guvern sau al vreunei structuri oficiale cu pretenții de legitimitate. Ei nu au nicio licență de a planifica sau de a aranja viitorul umanității, în afară de auto-autorizarea de a face acest lucru pe care ei și centrele de putere oligarhice globaliste cu care se asociază și se amestecă și pe care și-au arogat-o. Nimeni nu i-a votat sau nu i-a împuternicit să planifice viitorul nimănui, în afară de al lor, chiar și numai în calitate strict privată.

Și totuși, tocmai asta își asumă să facă, la Davos, în ședință plenară o dată pe an, iar în restul timpului, în confabulații conspirative între ei, pentru a dispune de viitorul omenirii.

Natura 'planificării' în care se angajează ar trebui să fie de un interes profund și să ne îngrijoreze grav pe toți. Nu doar pentru orgoliul neînfrânat pe care îl afișează, ci mai ales pentru planul criminal care stă la baza acesteia, la o scară vastă și de neimaginat până acum, pe care Raphael Lemkin a fost incapabil să o conceapă atunci când a inventat termenul 'genocid'.

Când și dacă 'tsunami-ul' prezis să înece omenirea se va produce, și putem fi siguri că Harari și cohortele sale au capacitatea de a-l face să se întâmple la momentul și în modul pe care îl aleg, așa cum a demonstrat recentul eveniment medical fabricat, iar aceștia nu vor deplânge victimele. Dimpotrivă, vor fi încântați de succesul operei lor. În timp ce cea mai mare parte a omenirii 'se îneacă', ei vor jubila.

Este incontestabil faptul că Harari nu vorbește doar în numele său sau al lui Schwab. El articulează în mod public viziunea ideologică a unui Pământ depopulat, curățat de prezența umană și nuanțat de mizantropie ocultistă. Această viziune este împărtășită pe scară largă de luminile din grupul său elitist. Un membru de profil înalt al acestui grup, Bill Gates, a subliniat cu insistență necesitatea de a se debarasa de mulțimile inutile prin orice mijloace, bune sau rele. O elocvență alarmant de explicită din partea lui Gates pe această temă a fost eliminată de YouTube, presupus pentru 'încălcarea liniilor directoare ale comunității'. Adevăratul motiv pentru care remarcile sale au fost șterse de pe internet a fost pericolul ca acestea să dea alarma în rândul 'victimelor inundațiilor' vizate, provocându-le să reacționeze cu o furie incontrolabilă odată ce vor descoperi ce le rezervă 'vizionarii' elitiști.

Acești ucigași în serie psihopați (nu trebuie să ne ferim de cuvinte), folosindu-se de vastele lor resurse financiare, politice și mediatice (de spălarea creierului), pun în aplicare inexorabil un program criminal de depopulare la nivel mondial. Depopularea, după cum a recunoscut cu onestitate Harari, înseamnă eliminarea fizică a atâtor ființe umane pe care le consideră superflue sau inutile pentru scopurile lor. Conceptul de control al populației, din nou, fără menajamente, este codul lor pe care aceștia îl folosesc atunci când vine vorba despre genocidul la scară mondială.

Clubul de la Roma, una dintre componentele instituționale ale rețelei depopulării, într-un document programatic publicat în 1974, nu ar fi putut exprima mai clar principiul principal al filozofiei lor genocidare: 'Pământul are cancer, iar cancerul este omul'. Este oare necesar să precizăm că aceste cancere nu trebuie hrănite sau cultivate? Cancerele trebuie să fie extirpate.

William Engdahl a aruncat recent o lumină extraordinară asupra rădăcinilor profunde ale acestui plan nefast, discutat și pus în aplicare în mod deschis de către promotorii săi răuvoitori, în văzul victimelor vizate. Engdahl a arătat că perverși precum Schwab și Harari nu sunt decât fețele publice ale unui plan transgenerațional malefic.

Engdahl citează dintr-un raport publicat de Clubul de la Roma, 'Prima revoluție globală'. Acolo se recunoaște că afirmațiile privind încălzirea globală cu CO2, care servesc drept justificare convenabilă pentru a impune cu forța asupra umanității o serie nesfârșită de schimbări structurale distructive, sunt doar un șiretlic inventat.

Asta pentru că '...dușmanul comun al umanității este omul. În căutarea unui nou dușman care să ne unească, am ajuns la ideea că poluarea, amenințarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea și altele asemenea s-ar potrivi. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenția omului și numai prin schimbarea atitudinii și a comportamentului uman vor putea fi biruite. Adevăratul inamic este, așadar, umanitatea însăși'.

'Agenda', conchide sumbru Engdahl, este întunecată, distopică și menită să elimine miliarde dintre noi, 'oamenii obișnuiți'.

Trebuie făcută o precizare importantă. Omenirea nu este dușmanul, ci, dimpotrivă, este coroana creației lui Dumnezeu. Și umanitatea însăși este cea care se confruntă acum cu un dușman implacabil, în acest caz o întruchipare colectivă a caracteristicii definitorii pe care Edward Gibbon o atribuia împăraților depravați Commodus și Caracalla: 'dușmanul comun al omenirii'.

De data aceasta, însă, omenirea nu se mai confruntă cu excentricitățile perverse ale unui deviant individual. Astăzi, ea trebuie să se confrunte cu personificarea colectivă a lui Commodus și Caracalla, sub forma unei oligarhii globale depravate, îmbibată cu iluzii periculoase de omnipotență și impunitate.

De ce am ales să ne oprim asupra acestui subiect sumbru? În primul rând, pentru că victimele genocidului preconizate la nivel mondial au dreptul de a fi informate și, în mod firesc, au și dreptul la autoapărare, pentru a-și păstra viețile lor și ale familiilor lor, precum și pentru a asigura integritatea societăților, a culturilor, a memoriei istorice și a modului lor de viață.

Însă mai există și un alt motiv important, acela de a expune cinismul și amoralitatea absolută a fanaticilor genocidari care încă dirijează destinul unei părți considerabile a omenirii și care își exercită în permanență energiile pentru a recâștiga controlul total asupra celorlalți.

Acționând prin intermediul reprezentanților lor, Germania și Rwanda, cărora li s-au alăturat recent Franța și alte câteva guverne marionetă, au avut obrăznicia de a prezenta în Adunarea Generală a Națiunilor Unite o rezoluție de condamnare și comemorare a 'genocidului' inventat de la Srebrenica, cenzurând pentru genocid o națiune care, de-a lungul secolului XX, a fost ea însăși ținta unei extincții efective.

Aceasta este chiar crima pe care ei înșiși complotează cu nerușinare să o comită, nu într-o localitate îndepărtată din Balcani, ci asupra întregii omeniri.

Stephen Karganovic este președintele Proiectului istoric HYPERLINK "http://us.srebrenica-project.org/"Srebrenica, un ONG înregistrat în Olanda pentru a investiga matricea factuală și contextul evenimentelor care au avut loc în Srebrenica în iulie 1995. El este un colaborator constant al Global Research.

Yuval Noah Harari:

„În câțiva ani, ar putea exista religii care să fie cu adevărat corecte… gândiți-vă la o religie a cărei carte sfântă este scrisă de o inteligență artificială.

Asta ar putea deveni realitate în câțiva ani.”

Un 'dușman comun' colectiv bântuie acum omenirea

Global Research: A Collective “Common Enemy” Now Stalks Mankind

De Stephen Karganovic, 22 Aprilie 2024, Global Research