LA LOC COMANDA – INSTANTA A HOTARAT SA ANULEZE RANDUL AL DOILEA AL TRAGERII LA SORTI PENTRU DESEMNAREA PRESEDINTILOR BEJ BUZAU si sa se revina la prima decizie!
Last Updated on 24/04/2024 by Iulian Gavriluta

Decizie de ultima ora - o noua lovitura data Gruparii Infractionale din jurul lui Toma Faliment, care se pregatea de o mare frauda electorala! Magistratii CAP (Dos. 402/42/2024, Curtea de Apel Ploiești!) au hotarat anularea deciziei BEC legata de reorganizarea unui nou tur de alegeri pentru presedintii BEJ Buzau (runda a doua) si sa ramana valabila prima runda de alegeri, cu toate cele hotarate de BEC. O adevarata victorie pentru instanta si o rusine pentru cei care au incercat prin orice mijloace sa intarzie sau sa impiedice alegerile corecte din Buzau. Un singur lucru arata asta: TOMA SI AI LUI SE TEM DE VOTANTI, SA NU IASA IN MASA LA VOT SI SA NU MAI RAMANA IN FOTOLIU NEREPREZENTATIV PE CARE-L OCUPA CU IMPOSTURA SI MULT TUPEU!

REVENIM

I.G.

P.S.

La solutia data mai sus, exista calea de atac - RECURS in 5 zile, dar surse judiciare spun cu tarie ca nu se va da curs pozitiv acestuia, pentru ca si asa timpul de depunere al semnaturilor este devansat si s-ar produce haos. Ramane de vazut totusi care o sa fie verdictul final si ce cai vor gasi cei responsabili sa valideze si actele semnate si parafate de echipa...pierzatoare!