Copilul tau stie sa mearga regulamentar cu bicicleta?
Last Updated on 24/04/2024 by Iulian Gavriluta

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat o activități educativ-preventive la Școala Gimnazială NR.7, respectiv Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Buzău.
Activitățile s-au desfășurat în cadrul proiectului Educație rutieră - Modelarea factorului uman prin responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.
Activitatea desfășurată cu elevii Școlii Gimnaziale NR. 7 s-a intitulat „MERG CU BICICLETA ȘI SALVEZ PLANETA” și a avut drept scop conştientizarea beneficiarilor cu privire la importanţa mersului pe bicicletă, atât din punct de vedere medical, cât și ecologic.
Totodată, elevilor li s-a explicat cât de iportantă este respectarea indicatoarelor rutiere, dar și respectarea regurilor de circulație, indiferent de modul de deplasare al acestora.
Elevii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Buzău au primit din partea polițiștilor recomandări pe linia respectării regimului circulației rutiere, explicaţii privind semnificația indicatoarelor rutiere și regulile de circulație care trebuie respectate în special de pietoni, urmărindu-se îmbogățirea cunoștințelor acestora cu privire la semnificația și utilitatea semnalizării rutiere.
Mesajul transmis a fost ,,ALEGE VIAŢA – EU CUNOSC INDICATOARELE ȘI MARCAJELE RUTIERE!”.

R.F.