GATA, au prins „marii hoti de lemne” – carutas transportand ilegal material lemnos!

În cadrul acţiunilor desfăşurate la sfârşit de săptămână, polițiștii din cadrul Poliției oraș Nehoiu au depistat, pe un drum sătesc, în Nehoiu, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitate, ce transporta material lemnos cu un atelaj hipo.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul nu deține documente de proveniență pentru materialul lemnos transportat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale ale Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Și patrula mixtă formată din polițist și jandarm din cadrul Secției de poliție rurală Grebănu au depistat pe raza localității Vâlcelele, un șofer de 23 de ani, din Vrancea, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor s-a stabilit că șoferul s-a stabilit că bărbatul nu deține documente de proveniență pentru materialul lemnos transportat.

 Acesta au fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legale ale Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

În ambele cazuri, materialul lemnos transportat în afara cadrului legal a fost confiscat și predat reprezentanţilor silvici.

R.F.