“Eu am voie…ca mi se cuvine!” – reactia nababului Toma la comentariile legate de postamentul nesimtit al reclamei electorale!

In “Buzaul deschis” nesimtirii oficiale, “magnet” de parandaraturi, “circular” de tupeu…se inalta reclamele nesimtite ale macacului TOMA KAIZEN_FALIMENT! Intrebat de cineva de ce a facut asa ceva - postamente care seamana cu sicrie, ca de bancute cine poate sa isi doreasca sa se odihneasca sub asa ceva, la panourile publicitare (fara proiect de impact si certificate de urbanism!), Toma, sadic si “dus basca” a replicat printre molfaieli: “Eu am voie…ca mi se cuvine!!!”

Postamentul nu seamana totusi cu un…sicriu? Sa fie un “preludiu” pentru rezultatele electorale din 2024 sau...imediat dupa? 😀

ASTA VRETI BUZOIENI? In curand o sa va intre in case si familii si o sa va dea afara…in buzunare e deja prezent!

P.S. MANCATORII DE BANI DE LANGA TOMITZA, NU SE DEZIC…

1.Ce litera este acolo sus, la “cu drag”? E “G”, sau ce? Cine le face la astia afisele si tehnoredactarea? Ca de idei si sloganuri...maneliste nu duc lipsa! :)

2. SEMNE OBSCENE PE RECLAMA? Desi traim in Romania (“si asta ne manaca tot timpul!” – vb unui clasic), semnul cu degetul mare in sus este unul total nepotrivit pentru o reclama electorala! De ce? Pentru ca in unele tari (ex: Grecia si altele) acest deget mare ridicat in sus inseamna acelasi lucru cu al nostru european…deget de la mijloc ridicat…adica tradus…”MU.E”! :) Sa o fi facut dinadins Toma si sa le dea la buzoieni...MU.E, la alegeri?