UPDATE – HOTARARE BEC 21 APRILIE!!! FOTO – S-a lamurit contestarea echipei BEJ Buzau – nu erau controlabili total presedintii si loctiitorii Birourilor si i-au inlocuit cu….angajatele primariei! Tomo, nu te potolesti?
Last Updated on 22/04/2024 by Iulian Gavriluta

Lovitura “de Palat” la electoralele din Buzau – dupa ce s-a contestat alcatuirea BEJ Buzau, BEC a hotarat reluarea “tragerii al sorti”. Asta sunt faptele…vizibile. Acum, intelesul lor: S-au introdus intentionat in urna nume de grefieri, desi era interzis asa ceva, dar s-a facut intentionat (ca de “prosti” nu-I pot banui pe magistratii Tribunalului Buzau care s-au ocupat cu asta!!!), pentru ca apoi sa se conteste totul si..surpriza…sa se reia procedura cu castigarea “intamplatoare” a posturilor de catre….DOUA ANGAJATE DE LA PRIMARIE!

DE LA PRIMARIE, ATI CITIT BINE (“SURSE” – avem si numele - presedinte - V.A.L. si loctiitor - D.G.C., dar deocamdata…atat)!

Mai trebuie sa va explic ceva? Nu cred!

Celelalte contestatii s-au pierdut pe holurile Tribunalului!

Mai vreti? Nici nu a inceput bine procesul electoral si campania pentru alegerile de anul acesta si hotiile curg! Alooo, Serviciile, oamenii onesti, magistratilor, nu miscati nimic? Sa facem contestatie la…..institutiile lor? J)

“Miscarea” lui Tomitza, disperata mai arata si altceva: II E FICA!

Va tinem la curent…noi si numai noi!

https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2021/07/Voicu-A.pdf

https://primariabuzau.ro/wp-content/uploads/2022/06/Dinu-Gianina-Cristina.pdf

UPDATE -

În ședința din data de 21 aprilie 2024, Biroul Electoral Central pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 și pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2024 (BEC) a adoptat următoarele hotărâri:

- Hotărâre privind respingerea contestațiilor formulate împotriva desemnării președinților Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 10 Buzău și ai birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală din județul Buzău, precum și a locțiitorilor acestora, pentru alegerile din data de 9 iunie 2024;