Ce au gasit liberalii in vizitele facute ieri in Cartierul Dorobanti, Parcul Marghiloman si strada Horticolei…

“Am mers, în această după-amiază, alături de candidatul liberal la Primăria municipiului Buzău, Carmen Adriana Ichim, și de colegii noștri din PNL Buzău în cartierul Dorobanți, în Parcul Marghiloman și pe strada Horticolei.

Este o realitate tristă să constatăm că în aceste zone, unde trăiesc sute de copii,  lipsesc complet locurile de joacă pentru cei mici. Acest lucru nu ar trebui să fie acceptat într-un oraș în care toți copiii ar trebui să aibă acces la spații de joacă sigure și adecvate.

În plus, este de netolerat ca trotuarele din aceste zone să fie într-o stare atât de proastă încât să pună, practic, în pericol siguranța și confortul buzoienilor.

Se impune o schimbare urgentă în ceea ce privește gestionarea și îmbunătățirea infrastructurii din Buzău!

Este evident că e nevoie de o schimbare!”

"Nici o zi fără să ies în mijlocul oamenilor!

Nici o zi fără să vorbesc cu buzoienii mei dragi!

Astăzi, împreună cu Adrian Mocanu, candidat la Consiliul Județean, si cu colegii noștri din PNL Buzău  am luat la pas străzile cartierului Dorobanți, zona Parcului Alexandru Marghiloman și strada Horticolei.

Nu o să vorbesc, astăzi, despre craterele din trotuare, despre lipsa locurilor de joacă pentru copii sau a unor bănci în fața blocurilor unde locatarii să-și poată trage sufletul, la aer, ci voi vorbi despre energia extraordinară pe care am primit-o de la voi, doamnelor!

A fost o zi minunată în care am resimțit cu adevărat energia și entuziasmul vostru!

Am simțit că femeile din Buzău își doresc cu ardoare să aibă o reprezentare autentică, o voce puternică în Primărie, iar asta mă motivează și mai mult să lupt pentru ceea ce mi-am propus.

Pentru a produce schimbarea.

Vă mulțumesc tuturor pentru căldură și deschidere, pentru energia pe care mi-ați oferit-o astăzi!"

SURSE: Adrian Mocanu  si Carmen Ichim - Facebook