VIDEO – BUZAUL REAL – Proiecte prost executate, unele inutile, dar sigur pe comisioane, din bani publici! ASTA VRETI, BUZOIENI?

Traim cu siguranta vremuri tulburi, pline de manipulari abjecte, minciuni si nesimtire cat cuprinde. Pentru ca traim in “Statul in stat” – “Republica lui Toma Kaizen-Faliment” si asta ne ocupa tot timpul….vorba unui contemporan, iata cum se prezinta Buzaul real, nu cel din presa platita. Este doar o mica parte si o mare concluzie: ABSOLUT NICIUN PROIECT FACUT PE BANI MULTI NU ESTE BINE FACUT, TRANSPARENT SI…UTIL!

URMEAZA marile mucegaiuri, gauri, crapaturi si lucrari proaste de la Colegiul M Eminescu, pe care il inaugureaza electoral pe 23 aprilie, protipendada pesedizda n frunte cu cel mai slab si hot primar – Toma Kaizen-Faliment! Potrivit unor surse, crapaturile din tavan, infiltrarile de apa, crapaturile din ziduri, gaurile din usi si altele trebuie imediat remediate (carpacite) ca sa nu se observe la “Marea inaugurare” – ordinul vine de la sluga directoare a Colegiului!

Va duceti aminte ce scandaluri au fost legate de “re..” si refinantarile pentru lucrarile la Colegiul Eminescu si cati ani s-a amanat asa zis-a inaugurare? E acum vedeti carpaceala…totul e insa in mare secret, dar noi…AVEM POZELE!

REVENIM!

YouTube player