Unirea Slobozia a remizat cu Gloria Buzău, scor 1-1

Meciul de fotbal Unirea Slobozia -  Gloria Buzău (1 - 1), face parte din etapa 44 din play-off-ului Ligii 2.  Gloriosii au condus până aproape de final, atunci când s-au văzut egalați.

Slobozia a obținut un punct extrem de prețios pe teren propriu în lupta pentru promovarea directă în Superliga. Gazdele au început mai hotărâte partida și au ratat o primă ocazie importantă în minutul 10.

Șutul lui Ionuț Coadă (26 de ani) a fost respins de Greab (31 de ani). Purece (32 de ani) și-a încercat și el norocul în minutul 45+1, însă portarul oaspeților a respins fără probleme.

Golul a venit în startul reprizei a doua. Gloria Buzău a deschis scorul grație reușitei semnate de Adrian Chică-Roșă (25 de ani), după un șut din interiorul careului.

Mihnea Rădulescu a bifat o ocazie mare pentru oaspeți în minutul 76, însă șutul său a fost respins de portarul Denis Rusu. Nu s-a făcut 2-0, iar 5 minute mai târziu Slobozia a dat lovitura. Christ Afalna a înscris după o execuție superbă de la marginea careului.

S-a terminat 1-1, încă un punct prețios pentru Slobozia în lupta pentru promovarea în Superliga. În urma acestui rezultat, trupa lui Mihalcea rămâne lider, cu 47 de puncte după primele 4 etape din play-off și are 8 în plus față de Csikszereda, ocupanta celui de-al doilea loc care asigură promovarea directă în Superliga.

De cealaltă parte, Buzău rămâne pe 5, cu 38 și va juca în etapa următoare cu Csikszereda, pe teren propriu. Slobozia va merge pe terenul celor de la Șelimbăr. Buzău a ajuns la 4 remize consecutive.

SURSA: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/unirea-slobozia-gloria-buzau-liga-2-promovare-738267.html