Carmen Ichim (PNL), candidat la Primaria Buzau: “Tot ceea ce voi întreprinde la Primărie va fi dedicat binelui fiecărui buzoian!” Ne dorim normalitate!

Sâmbătă seară. Peste 20 de grade în termometre. Vreme perfectă pentru o plimbare prin oraș.

Dar, pe unde să te plimbi fără să riști, ca femeie, să-ți rupi tocurile pantofilor sau chiar picioarele?

Greu de găsit o astfel de stradă în Buzău unde nici măcar trotuarele nu mai sunt sigure.

Pe strada Alexandru Marghiloman, de la intersecția cu Aleea Sporturilor către Bazar, este imposibil să găsești o jumătate de metru pătrat de pavaj la același nivel. 

Stau și mă întreb cum ar putea să meargă  pe această stradă o mamă cu un bebeluș în cărucior? 

Și oricât m-aș chinui tot nu reușesc să găsesc un răspuns....

E drept, însă, că în tot acest haos de străzi și trotuare aproape impracticabile am observat și o stradă ca-n palmă. Bucegi!

De fapt, jumătate de stradă. Jumătatea aceea care TREBUIE, cea care trece prin fața casei ce aparține cui...NU NE MAI TREBUIE.

Am mers astăzi, așa cum fac în fiecare weekend, în Piața Centrală, la cumpărături. De această dată, alături de Adrian Mocanu, candidat al PNL la Consiliul Județean, și de colegii noștri din organizație.

A fost un bun prilej de a asculta păsurile comercianților și ale cumpărătorilor deopotrivă și de a le da asigurări buzoienilor că le înțeleg problemele, pentru că și eu sunt om al locului, om al Buzăului.

Oamenii cer modernizarea Pieței de Flori, dar și căldură pe timpul iernii în incinta Pieței Centrale, pentru că s-au săturat de chin, de condiții inumane.

Au fost nu doar cereri ale comercianților, ci au fost strigăte ale comunității.

Ca buzoiancă get-beget, sunt profund conectată cu aceste nevoi și dorințe. Știu cât de importantă este o piață cu condiții decente.

Mă angajez să  pun aceste aspecte esențiale pe agenda mea de lucru și să lupt pentru realizarea lor. 

Promisiunile mele nu vor fi doar cuvinte, ci acțiuni concrete pentru binele Buzăului!

Împreună cu colegii mei din PNL Buzău, am străbătut fiecare străduță din cartierele Micro 3, Unirii Nord și centrul orașului. A fost o zi plină de discuții deschise, care m-au încărcat cu energie și determinare.

Vibe-ul pozitiv și reacțiile voastre, entuziasmul pe care l-ați arătat față de o nouă alternativă pentru Buzău, m-au convins că împreună putem aduce schimbarea pe care o dorim.

Este o onoare să vă aud spunând că în mine nu vedeți doar un candidat oarecare, ci vedeți un om care înțelege cu adevărat ce înseamnă administrație, dar și valorile unei familii, responsabilitățile unei gospodării și provocările de a crește frumos și drept copii și nepoți.

Nu vă ofer promisiuni nerealiste, dar vă asigur că, dacă îmi veți acorda încrederea voastră, tot ceea ce voi întreprinde la Primărie va fi dedicat binelui fiecărui copil din acest oraș, al fiecărui părinte, al fiecărui bunic.

Este timpul pentru o schimbare reală, pentru o administrație care să fie cu adevărat pentru oameni, în sprijinul oamenilor!

Acum aveți pe cine alege!

Vrem locuri de parcare!

Vrem un oraș cu trafic fluent!

Ne dorim normalitate!

Sunt doar câteva dintre cererile exprimate de buzoienii pe care i-am întâlnit astăzi pe bulevardul Unirii Sud, într-o acțiune organizată împreună cu colegii mei din PNL Buzău.

Oamenii s-au săturat să caute minute în șir un loc de parcare lângă casă sau pentru a-și face cumpărăturile la magazinele preferate!

Oamenii nu mai vor să piardă timpul în trafic!

Poluarea nu se combate doar cu sloganuri, ci prin acțiuni concrete care să contribuie la reducerea duratei deplasărilor cu mașina.

E momentul ca cineva să-i asculte pe oameni!

E momentul oamenilor care să lucreze pentru oameni!