CAND SE APASA PE “BUTOANE”…astazi se judeca la Tribunalul Dambovita un nou termen in dosarul 1779/114/2016 (instrumentat de DIICOT)!, privind ABUZUL IN SERVICIU SI CONSTITUIREA UNUI GRUP INFRACTIONAL ORGANIZAT LA PRIMARIA BUZAU – stergerea datoriilor!
Last Updated on 13/04/2024 by Iulian Gavriluta

Ancheta DIICOT Primaria Buzau abuz in serviciu infractiuni informationaleScriam in noiembrie 2023 despre rejudecarea 1779/114/2016 (instrumentat de DIICOT)!, privind abuzul in serviciu si constituirea uni grup infractional organizat la PRIMARIA BUZAU – stergerea datoriilor fiscale, ca totul este o noua “comanda” si “aratare a pisicii” vechii gasti infractionale, patronata de Boscodeala, de catre noua gasca penala – patronata de data asta de Toma Kaizen Faliment.

Astazi, 19.01.2024, de la ora 10:30, se judeca la Tribunalul Dambovita, intr-un nou termen privind abuzul in serviciu si alte infractiuni amintite mai sus…miza NU ESTE AFLAREA ADEVARULUI ci pur si simplu INFUNDAREA LUI BOSCODEALA DE CATRE TOMA si santajarea celor implicati in afacerile murdare, odata cu punerea in actiune a OPERATIUNII SCHIMBARII LUI BOSCO DE LA SEFIA PSD SI CONDUCEREA PRIAMRIEI. Daca vreti, evenimentul de atunci incheia o epoca si deshcidea larg portile frustratilor si hamesitilor care au dat “lovitura de la Palat”! In slujba acestei lovituri s-au inhaitat politisti, lucratori din Servicii, judecatori, procurori si multi altii…

Evident, timpul ne v-a arata adevarul si nu-l veti citi decat in presa libera si nu cea cumparata de “Grupul infractional organizat de la Palatul Comunal”. Ce este curios,…dupa mai multi ani de ancheta, inculpatii au ramas aceiasi, desi multi dintre ei lucreaza in continuare in Primarie si FAC ACELEASI GRESELI CA INAINTE! Toma…face si el abuz ca Boscodeala, dar exista o deosebire…ACUM E TIMPUL LOR! Le va veni randul si celor din randul gastii lui Toma? Cu siguranta…DA!

In urma unei sesizari “bine tintite si ticluite” din 2016, DIICOT acuza ca multi functionarI ai Primariei Buzau, sub conducerea fostului primar Boscodeala, au sters din datoriile unor firme si persoane fizice! Fraudele au fost imense, facute de o gasca de functionari implicati…iar procesele fara numar…peste 7 ani la rand s-au chinuit procurorii DIICOT, si magistratii sa “rezolve” dosarul 1779/114/2016. Pentru a intelege care este “cheia” acestei razbunari ar trebui sa facem spiritism si sa-l intrebam pe fostul deputat Sebastian Radu (acum trecut Dincolo!) – pe atunci viceprimar, care a demisionat surprinzator putin mai inainte ca scandalul coruptiei si abuzului din Primaria Buzau sa iasa la suprafata (impreuna cu filmul porno in care era protagonist fostul primar surprins cu doua tinere intr-un hotel de-al social-democratului Robert Negoita)!

Noul proces redeschis dupa... ACHITAREA CELOR IN CAUZA…

Sa recapitulam - Fraudele de Abuz in Serviciu si constituirea unui grup infractional ce a sters dintr-o simpla tasta datoriile fiscale a mai multor firme si personae fizice din Buzau… de la afaceristi (ce stau si acum in picioare – convertiti la tomism) pana la personae fizice – seful Jandarmeriei Buzau – Micheten, fostul judecator Irimia si alte personae care acum sunt in varful societatii romanesti, la cle mai inalt nivel. Procesul a fost de rasunet…pana nu a intervenit Toma…pentru ca au fost chemati ca martori – adesea cu usile inchise – Ciolacu, Micheten, judecatori, functionari ANAF, avocati, afaceristi, politisti si altii… Prejudiciile au fost imense, facute de o gasca de functionari implicati…iar procese fara numar…6 ani si ahcitati anul trecut, dupa ce toate bubele s-au spart in capul “executantului” – fost director economic Gegea si Neamu, care au fost inchisi o vreme sa mediteze la ce sa declare si cu cine sa colabioreze (dac anu vor fi asasinati intre timp si vor mai fii sanatosi la cap, speram sa isi scrie macar memoriile in care sa povesteasca tot…dar TOT!)

Care este starea procesului de acum?

Procesul s-a redeschis prin “cai excepionale” la instanta din Dambovita (Tribunal – ultimul termen judecat a fost in 17.11.2023…) - (unde, apropos, toate procesele cu Toma sunt castigate de Macac, datorita magistratilor buzoieni corupti de acolo – relatii de la intime sila…banoase cu Gasca Infractionala de la Buzau) prin constituirea de “parti civile” - - PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU       Intimat Parte civilă

MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE - AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ   Intimat Parte civilă, la apelul - DIICOT - BIROUL TERITORIAL BUZAU.

Inculpatii sunt:

GEGEA ION         Inculpat

BOARU CĂTĂLIN LIVIU       Inculpat

NEAMU BOGDAN MIHAI     Inculpat

TOŞU VIRGIL     Inculpat

BUNEA GEORGE         Inculpat

RĂILEANU CARMEN GEORGE     Inculpat

Ce ne spune lista si actiunea “extraordinara”?

Reamintim, un articol mai vechi de-al nostru, cu lista celor in cauza si cu "mersul" procesului (anchetei) – 17.10.2017…

Astazi (17.10.2017 – n.r.), la Tribunalul Buzau continua maratonul audierilor in cazul functionarilor din cadrul Directiei Economice a Primariei Buzau care au sters ilegal datoriile unor persoane fizice sau agenti economici din judet. In jurul orei cand publicam acest material, martorii cu epoleti si fara sunt luati la bani marunti de judecatoare si procurorii de caz: "...printre persoanele aflate pe lista DNA in scandalul scutirii de taxe si impozite de la Primarie se afla nume sonore din spatiul buzoian - ”Maria Buleandra, fostul prefect de Buzau, Colonelul Florinel Micheten, fostul comandant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi, Petre Burada, consilier județean, fost director al Urbis Serv SRL; Cristinel Romanescu, fost vicepresedinte al Consiliului Judetean, actualmente parlamentar PNL; Dan Alin Barla, fiul fostului viceprimar, acum consilier local, Fanica Barlă; Florin Madalin Colgiu, finul fostului președinte al Consiliului Judetean Cristinel Bigiu; judecatorul eliminat din magistratura - Eugen Irimia si altii”. Toti sunt audiati la Tribunalul Buzau, intr-un nou termen al dosarului Nr. 1779/114/2016. Judecatorii vor sa afle de la inculpati si alte amanunte despre cum functiona sistemul de stergere a datoriilor acumulate la bugetul local de catre firme importante, dar si persoane fizice.

Functionarii implicati, in frunte cu directorul Directiei Economice, sunt acuzati de o serie de activitati infractionale, precum: neinscrierea in sistemul informatic a mai multor procese verbale de contraventie, in vederea eludarii platii acestora; introducerea de date false in sistemul informatic, respectiv mentiuni nereale ca amenzile contraventionale ar fi fost platite la Consiliile Locale de pe raza altor localitati sau la sucursale si filiale CEC din alte localitati, actiuni urmate de distrugerea documentelor de constatare a contraventiilor si introducerea scriptica a altor documente; introducerea de date false in sistemul informatic vizand stergerea si anularea datoriilor mai multor persoane juridice in conditii nelegale, respectiv inainte de implinirea termenului de prescriptie de 5 ani; neluarea masurilor legale pentru urmarirea si executarea bunurilor persoanelor juridice care figurau cu datorii la bugetul municipalitatii; emiterea cu mare intarziere a titlurilor de executare silita, respectiv in apropierea implinirii termenului de prescriptie a executarii debitelor locale catre bugetul municipalitatii. Din grupul infractional care "stergea la comanda" datoriile dupa criterii de functii, grade pe umar sau firme in oras cei sase acuzati sunt: Gegea Ion, la momentul respectiv Directorul Directiei Economice, Boaru Catalin Liviu, Neamu Bogdan Mihai, Tosu Virgil, Bunea George si Raileanu Carmen George, toti in calitate de inculpati de asemenea Primaria municipiului Buzau si Ministerul Finantelor - ANAF ca parte civila. Printre firmele scutite, peste 30 la numar, se afla cele ale caror patroni sunt cumetri, fini, nasi, parlamentari: AAYLEX PROD SRL, ADRENALINA 2008, BOEMA RESTAURANT SRL, BRUTAREX PROD SRL, BUCEGI SRL, COM FORTUNA 93 SRL, DANALEX COM 97 SRL, NEW GENERATION SRL si multe alte.

UPDATE - Audierile au inceput in urma cu putin timp. Cu exceptia judecatorului Irimia ceilalti martori citati sunt prezenti in sala fiecare fiind reprezentat de avocat. Colonelul Micheten Florinel, fostul sef al IJJ Buzau este reprezentat de acelasi avocat ca si Primaria Buzau, Gabriel Pirlog.

LISTA:

• Maria Buleandră, fostul prefect de Buzău, trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție în dosarul „lotului Beganu“;

• Maruntis Ion, un abonat permanent la banii publici cu licitatii trucate, patron S.C. Com Fortuna 93

• Petre Burada, consilier ju­dețean, încă director al Urbis Serv SRL;

• Romeo Daniel Lungu, vicepreședinte al Consiliului Ju­dețean, fost director la Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, fin al fostului primar Constantin Boșcodeală;

• Cristinel Romanescu, fost vicepreședinte al Consiliului Jude­țean;

• Musceleanu Cristinel si Gabriela Mihaela

• Florin Mădălin Colgiu, finul fostului președinte al Consiliului Județean Cristinel Bîgiu;

GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT din Primaria Buzau, este format, conform anchetatorilor, din urmatorii: Gegea Ion, Tosu Virgil, Tanase Petre, Boaru Catalin Liviu, Neamu Bogdan Mihai, Raileanu Carmen George, Badea Valentin Silviu, Mirica Daniel, Ion Rodica, Tosu Irina Silvia, Lung Nicoleta Angelica, Mocanu Carmen Georgeta, Sandu Constantin si Ferent Stefania.

- LISTA firmelor care au beneficiat de uriasele fraude din primaria Buzau:

1- S.C. AAYLEX PROD S.R.L. Buzau - CUI 22243515,

2- S.C. ABC TRANSERV S.R.L. Buzau - CUI 12453501,

3- S.C. ADRENALINA 2008 S.R.L. Ramnicu Sarat - CUI 24563842,

4- S.C. AGRO SUPER COMPANY S.R.L. - CUI 16856043,

5- S.C. AGROTRANSPORT S.R.L. Buzau - CUI 1154520,

6- S.C. ALCOM S.R.L. Buzau - CUI 4054259,

7- S.C. ALRO IMPEX S.R.L. Buzau - CUI 15317849,

8- S.C. B&B CONTINENTAL 2005 S.R.L. Buzau - CUI 17982210,

9- S.C. BAT CSI S.R.L. Buzau - CUI 22101146,

10- S.C. BOEMA RESTAURANT S.R.L. Buzau - CUI 1146242,

11- S.C. BRUTAREX PROD S.R.L. Buzau - CUI 8244272,

12- S.C. BUCEGI S.R.L. Buzau - CUI 1151575,

13- S.C. CARMONTANA S.R.L. Beceni - CUI 8655634,

14- S.C. COL TOTAL S.R.L. Buzau - CUI 17854369,

15- S.C. COM FORTUNA 93 S.R.L. Buzau - CUI 3491220,

16- S.C. COMERCIAL BULEVARD S.R.L. Buzau - CUI 1158611,

17- S.C. CONPRIF S.A. Buzau - CUI 1154466,

18- S.C. CSI INVEST S.R.L. Buzau - CUI 20167233,

19 S.C. DANALEX COM 97 S.R.L. Buzau - CUI 9659391,

20- S.C. DAVID PRODCOM PANIF S.R.L. Buzau - CUI 14864856,

21- S.C. DEUKALION S.R.L. GALATI, Filiala Buzau - CUI 8811580,

22- S.C. DRILLING CO S.R.L. Buzau - CUI 24804860,

23- S.C. DRILLING SERVICE S.R.L. Buzau - CUI 21588990,

24- S.C. EDIL ENGINEERING S.R.L. Buzau - CUI 6622886,

25- S.C. ELECTRO UNIVERS S.R.L. Buzau - CUI 1149184,

26- S.C. ENVIENT S.R.L. Buzau - CUI 15454218,

27- S.C. EUROCAR SERVICE S.R.L. Buzau - CUI 6224864,

28- S.C. EUROSTING COM S.R.L. Buzau - CUI 15106523,

29- S.C. EUROSTING GROUP S.R.L. - CUI 15953498,

30- S.C. EUROSTING S.R.L. - CUI 13840603,

31- S.C. FELSSYSTEME INTERNATIONAL S.R.L. - CUI 17677259,

32- S.C. FELSSYSTEME S.R.L. Maracineni - CUI 15727121,

33- S.C. GEOTRANS S.R.L. Buzau - CUI 2991570,

34- S.C. INTERCOMAN S.R.L. Naieni - CUI 14157138,

35- S.C. LEGUME FRUCTE S.A. Buzau - CUI 1154806,

36- S.C. LUCIA COM 94 S.R.L. Buzau - CUI 6303666,

37- S.C. MATIX COM S.R.L. Buzau - CUI 5335490,

38- S.C. MOUSAIOS CONCEPT S.R.L. Buzau - CUI 26322646,

39- S.C. NEW GENERATION S.R.L. Buzau - CUI 2813042,

40- S.C. PICO DO PRODEXIM S.R.L. Buzau - CUI 14194039,

41- S.C. PREST COMERCIAL 2000 S.R.L. Buzau - CUI 13807585,

42- S.C. PROD INVEST 94 S.R.L. Buzau - CUI 6622924,

43- S.C. RO SWISS EXPLOATATIILE AGRICOLE S.R.L. BUZAU - CUI 34017325,

44- S.C. SOLGRES S.R.L. Maracineni - CUI 15409829,

45- S.C. TESS CLUB INTERNATIONAL S.R.L. Buzau - CUI 5033327,

46- S.C. TOTAL JUNIOR S.R.L. Buzau - CUI 6482111,

47- S.C. TRANSMAR S.A. Buzau - CUI 1144136,

48- S.C. VOINEA CONSTRUCT S.R.L. Buzau - CUI 14485062,

49- S.C. WETCOM S.R.L. Buzau - CUI 6622746,

…………………………………………….

GRUPUL DE INVESTIGATII MEDIA BUZAU & NEWS BUZAU

SURSE: 

https://www.newsbuzau.ro/eveniment/54986-razboiul-gastilor-infractionale-de-la-buzau-razbunarile-lui-toma-s-a-redeschis-dosarul-1779-114-2016-instrumentat-de-diicot-privind-abuzul-in-serviciu-si-constituirea-uni-grup-infractional-organizat-la-primaria-buzau-stergerea-datoriilor-fiscale

https://www.newsbuzau.ro/eveniment/52071-justitia-noastra-oarba-surda-si-muta-dupa-6-ani-de-tergiversari-si-procese-s-a-terminat-procesul-de-abuz-in-serviciu-si-constituirea-uni-grup-infractional-organizat-la-primaria-buzau-dosar-dosar-1779-114-2016-instrumentat-de-diicot-i-au-achitat-pe-toti

https://www.newsbuzau.ro/social/23284-update-au-inceput-audierile-judecatorul-irimia-colonelul-micheten-si-altii-sunt-audiati-astazi-in-sala-de-judecata-a-tribunalului-buzau-in-dosarul-stergerea-datoriilor-de-la-primarie-ancheta-dna

Data inregistrarii    26.09.2023

Data ultimei modificari:   18.01.2024

Sectie:          Secţia Penală

Materie:       Penal

Obiect:         infracţiuni de corupţie (Legea nr. 78/2000)

Stadiu procesual:   Fond

19.01.2024

Ora estimata: 10:30

Complet: Pen7fCM

Tip solutie:

Solutia pe scurt:

Document:  

18.12.2023

Ora estimata: 11:00

Complet: Pen7fCM

Tip solutie: Amână cauza

Solutia pe scurt: Având în vedere Hotărârea Adunării Generale a Sindicatului National al Grefei Judiciare Dicasterial din data de 09.12.2023 prin care s-a stabilit adoptarea unor forme de protest la nivel naţional, susţinută de Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul Tribunalului Dambovita prin Hotărârile nr 8/12.12.2023, respectiv nr 9/15.12.2023 si prin care a fost adoptată ca formă de protest si suspendarea activităţii de judecată a cauzelor incepând cu data de 13.12.2023 (până la acordarea drepturilor salariale stabilite prin actele administrative emise de ICCJ si a titlurilor executorii devenite scadente), cu excepţia celor menţionate in anexa acestora, printre care nu se regăşeşte şi prezenta cauză, amână judecarea cauzei la data de 19.01.2024, orele 10:30.

Document: Încheiere de şedinţă   18.12.2023

SURSA: https://portal.just.ro/120/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000086331&id_inst=120&fbclid=IwAR0lqT6i-Nk8FowcWpPgisTu02lBSyp2rX2_VBxrsHFWrUzHbvNdCo932ZE