Gripa aviară H5N1 ar putea fi boala X pentru complexul bio-farmaceutic!

Campanii ale fricii, amenințare la adresa aprovizionării cu alimente, un virus cu un trecut ucigaș, BARDA (Biomedical Advanced Research and Development Authority -Autoritatea pentru cercetare și dezvoltare avansată în domeniul biomedical) pregătește vaccinuri cu ARNm care se auto-multiplică – se prefigurează o furtună perfectă.

Odată cu lansarea unei campanii de propagare a fricii cu ‘Boala X’ sponsorizată de Coaliția pentru Pregătirea și Inovarea în caz de Epidemie (CEPI), oamenii se întreabă oare ce virus ar mai putea infecta lumea în continuare. În urmă cu câteva zile CDC a emis o recomandare de sănătate pentru gripa aviară H5N1, deoarece aceasta a fost detectată la un lucrător de la o instalație de prelucrare a laptelui din Texas [1]. Singurul simptom al acestuia a fost conjunctivita, sau inflamația ochiului. Până în prezent, transmiterea de la om la om nu a avut loc și, prin urmare, H5N1 prezintă un risc limitat pentru oameni. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba în viitorul apropiat, mai ales dacă luăm în considerare istoria întunecată a cercetărilor privind câștigul de funcție (GoF – gain of function), în ceea ce privește H5N1.

În urmă cu peste un deceniu, National Institutes of Health (NIH) și Fundația Bill și Melinda Gates au finanțat cercetări în domeniul GoF care au făcut H5N1 mai transmisibil [2]. Unul dintre principalii autori ai acestei cercetări periculoase este Yoshihiro Kawaoka, un afiliat al Universității din Wisconsin-Madison și al Universității din Tokyo. Un alt protagonist este Ron Fouchier, care lucrează la centrul medical Erasmus din Olanda [2]. Aceștia doi au o istorie vastă în ceea ce privește modificarea virușilor în laboratoare și infectarea animalelor cu diferite tipuri de agenți patogeni. Aceste cercetări au determinat o scurtă pauză în ceea ce privește finanțarea cercetării GoF de către guvernul SUA pentru a evalua riscurile [3]. Câțiva ani mai târziu, în 2017, NIH a reluat finanțarea cercetării GoF [4], deoarece a fost publicat Cadrul P3CO al HHS, care detaliază metodele ‘sigure’ de desfășurare a cercetărilor periculoase cu agenți patogeni modificați [5]. Charostad, et al, în 2023 a indicat că gripa aviară înalt patogenă (H5N1) este o ‘amenințare iminentă’.

Cu acest pretext, în anul 2020 FDA a aprobat primul vaccin H5N1, Audenz, destinat persoanelor cu vârsta de 6 luni și peste [6]. Acest vaccin a fost dezvoltat de CSL Seqirus, o companie finanțată de Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) [7]. Produsul de primă generație provine de la o platformă celulară, o combinație de antigene inactive. Cea de-a doua generație este planificată să fie o tehnologie ARNm autoamplificatoare (ARNm sa-m). Poate că există un motiv pentru care guvernul SUA stochează deja un vaccin ‘aprobat’ pentru un virus care nu se răspândește la om. Alerta CDC nu menționează vaccinul aprobat, spunând că vor dezvolta unul dacă va fi nevoie. Foarte ciudat.

În mod similar, CEPI finanțează Universitatea Națională Chungbuk din Coreea (CBNU) pentru a crea noi vaccinuri cu ARNm-sa pentru a combate H5N1. Această nouă platformă reprezintă, practic, vaccinurile actuale cu ARNm pe steroizi, cu ARN auto-replicat care provoacă o cantitate masivă de proteine străine.

Bill Gates și Forumul Economic Mondial (WEF) consideră că ar trebui să reducem dependența noastră de produsele alimentare de origine animală [8,9] ca parte a viziunilor lor globaliste [10]. Astfel, o alarmă alimentară în țările occidentalizate, cu retrageri de pe piață și distrugerea păsărilor de curte și a cărnii ar favoriza obiectivele distopice ale clubului Davos [11]. H5N1 are o rată istorică de fatalitate de 52,16% la om și doar teama ar putea genera o anxietate considerabilă în rândul unor populații mari, nu doar în ceea ce privește expunerea prin intermediul alimentelor, ci și al animalelor de companie și al altor oameni [12].

Este dificil de stabilit dacă H5N1 este următoarea ‘boală X’ în acest moment. Este posibil din cauza numeroaselor cercetări in domeniul GoF și al intereselor biotehnologice, a vaccinurilor gata făcute și a unor factori puternici de panică în masă care se află în culise. Dacă mai multe cazuri apar în grupuri sau în focare autentice cu transmitere de la om la om, am putea fi pe cale să ne îndreptăm spre o criză pandemică de gripă aviară în anul 2024.

Note:

https://emergency.cdc.gov/han/2024/han00506.asp

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK206985/

https://obamawhitehouse.archives.gov/blog/2014/10/17/doing-diligence-assess-risks-and-benefits-life-sciences-gain-function-research

https://www.nih.gov/about-nih/who-we-are/nih-director/statements/nih-lifts-funding-pause-gain-function-research

https://www.phe.gov/s3/dualuse/Documents/p3co.pdf

https://www.fda.gov/media/135020/download#:~:text=in%20the%20vaccine.-,AUDENZ%20is%20approved%20for%20use%20in%20persons%206%20months%20of,subtype%20contained%20in%20the%20vaccine.&text=Administer%20two%20doses%20of%20AUDENZ,each)%2C%2021%20days%20apart .

https://www.cslseqirus.us/news/csl-seqirus-us-government-award-to-manufacture-and-assess-influenza-a-h5n8-pre-pandemic-vaccine

https://www.technologyreview.com/2021/02/14/1018296/bill-gates-climate-change-beef-trees-microsoft/

https://www.weforum.org/agenda/2019/06/you-will-be-eating-replacement-meats-within-20-years-heres-why/

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/the-great-reset-this-weeks-world-vs-virus-podcast/

Innovating to zero! | Bill Gates

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1477893923000984

De Dr. Peter McCullough și Nicolas Hulscher, 10 Aprilie 2024, Global Research

Imagine: The Organic Prepper