Justitia gulerelor albe. Fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, dealer de cocaină…achitat!

Potrivit jurnalistului de investigatie Liviu Alexa, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, dealer de cocaină, a scăpat fără parnaie fiindcă e “persoană integrată social”. Vestea ca Vlad Cristian Timiş (24 de ani), fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim, a scăpat de închisoare în dosarul în care a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT Ploiești pentru trafic de cocaină, a fost foarte putin mediatizata.

Incet, cu treaba buna, taticul Radu Timis, cu o avere de peste 200 de milioane de euro, a facut ca dosarul sa fie casapit in nici 3 ani.

Tânărul Timiş a fost prins în data de 14 septembrie 2020, la intrarea în Câmpina dinspre Sinaia.

Era sursa de aprovizionare pentru partenerul său din Cornu și participa la petreceri unde oferea droguri prietenilor, gratuit sau contra cost.

Prețul de vânzare era de 100 de euro gramul, iar Timiș Jr., prin intermediarul său, începuse să vândă cantități de câteva zeci de grame la tranzacție. Când au fost prinși în flagrant pe DN1, la intrare în Cornu, cei doi vânduseră 49 de grame de cocaină contra sumei de 4900 de euro. Cumpărătorul era însă un investigator sub acoperire.

L-au “curentat” putin procurorii, dar, imediat, au intervenit banii lui tati. Daca, in prima faza, Vladut Timis a luat 3 ani si un pic cu EXECUTARE, la Curtea de Apel Ploiesti lucrurile au intrat pe fagasul “normal”, adica puiutul a luat cu SUSPENDARE, fiindca, auziti, oameni buni, e “integrat social” si are o “vârsta relativ frageda”.

Pai, daca era integrat social, ca era, avand in vedere ca in momentul arestarii, beizadeaua conducea un gip Mercedes de 150 000 de euro, de ce vindea cocaina? Oare pentru ca NU era integrat social, oare pentru ca parintii lui s-au ocupat mai deloc de devenirea lui?

E caz clar de esec al parintilor, care parinti se si dau mari crestini sau, deh, bautori de pipilica, fiindca nu imi dau seama ce si cum dupa postarea de acum trei ani, care a zguduit de ras internetul:

Va dati seama, taticul si mamica Timis in martie 2020 invitau ROMANIA la CONECTARE, baaaa, la rugaciune, si plodul vindea cocaina la toti copiii de bogati din Cornu si impreujurimi!

Cat de jos poate sa mearga Justitia in cazul gulerelor albe!

Dar parintii… cat de ipocriti si penibili pot fi?

SURSA: strictsecret – Liviu Alexa