UPDATE – LANSAREA CANDIDATILOR PNL BUZAU – Nicolae Ciucă și Lucian Bode, raspund PREZENT!

Președintele PNL, Nicolae Ciucă și secretarul general PNL, Lucian Bode, alături de alți lideri ai conducerii partidului vor fi prezenți astazi, începând cu ora 15.00, la evenimentul de prezentare a candidaților PNL Buzău. Evenimentul va avea loc pe strada Ion Băieșu 2, din Buzau.
REVENIM CU DETALII SI IMAGINI!
Ecaterina Stroescu

UPDATE:

„Echipa PNL Buzău este una puternică, unită, cu candidați buni. Faptul că astăzi au fost alături de noi peste o mie de oameni este o dovadă că buzoienii înțeleg că viziunea liberală este una a construcției și a dezvoltării. Acolo unde în fruntea comunităților sunt primari liberali, acestea prosperă și se dezvoltă.

Autostrada A7 a fost lansată în guvernarea liberală și reprezintă o oportunitate importantă pentru dezvoltarea județului și a întregii regiuni. Buzăul trebuie să recupereze decalajele față de alte județe, iar candidații PNL sunt oamenii potriviți pentru proiecte de investiții în beneficiul comunităților.

Atât candidatul pentru președinția CJ, Adrian Mocanu, cât și candidata pentru primăria Municipiului Buzău, Carmen Adriana Ichim, sunt lideri cunoscuți în județ, pe care îi recomandă reușitele și cariera lor. Le urez mult succes pe 9 iunie tuturor candidaților PNL Buzău!”