Carmen Ichim – “Voi candida la funcția de primar al municipiului Buzău!”
Last Updated on 06/04/2024 by Iulian Gavriluta

“Dragi buzoieni,

Vă anunț oficial că voi candida la funcția de primar al municipiului Buzău. Am acceptat să candidez din partea Partidului Național Liberal, întrucât acest partid îmi susține convingerile politice și, mai mult, am certitudinea că îmi va susține în Consiliul Local, proiectele pe care le voi iniția în beneficiul comunității buzoiene.

De astăzi voi fi prezentă în sediul Partidului Național Liberal de lângă primăria Buzău. Mă adresez vouă, dragi buzoieni, să veniți alături de mine, pentru că împreună putem face schimbarea și pentru că acum AVEȚI PE CINE ALEGE!

Pentru prima dată, după mulți ani, municipiul Buzău poate avea un primar gospodar, un familist convins, un om care nu a făcut și nu face compromisuri, indiferent de funcția publică pe care am deținut-o, o persoană care vă poate reprezenta cu demnitate, o femeie cu viziune liberală.

Să fiți convinși că vă voi asculta toate propunerile și voi ține cont de ele în luarea deciziilor ce vor îmbunătăți viața orașului și a noastră, a buzoienilor.

Așa cum am știut că în familia mea să aduc armonie, respect, înțelegere și mai ales dragoste, așa stiu că împreună vom reuși să facem din Buzău o mare familie, să ne mândrim că suntem buzoieni.

 Vă mulțumesc pentru susținere și vă aștept alături de mine!”

Carmen Ichim